Németországi munkát keresek

Több
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28088 Írta: rbert
rbert válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Ezt nezd meg lehet segit:)

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: santal

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 9 hónapja #28095 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Van nekünk is Labor assistentin Jobs in Deutschland hírlevelünk ;)

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: santal

Több
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28125 Írta: jakabmihaly38
jakabmihaly38 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Üdv mindenkinek. 45 éves és új vagyok ezen az oldalon de egész jónak néz ki. Esztergályos (hagyományos: kézi) vagy lakatos munkát keresek sürgösen Németországban bárhol. 11 évet dolgoztam egy gyárban karbantartó esztergályos-ként. (Van diplomám is rola.) Nagyon sz.... lett a helyzet, a BANK-kal nem lehet játszani, (csak azt a hibát követtem el hogy szerettem volna egy lakást venni, ezért a bankhoz fordultam és most ennek iszom a levit).Egy éve tanulom a német nyelvet, az A2-es szint felénél tartok és folyamatosan tanulok.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 9 hónapja #28126 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

jakabmihaly38 írta: Üdv mindenkinek. 45 éves és új vagyok ezen az oldalon de egész jónak néz ki. Esztergályos (hagyományos: kézi) vagy lakatos munkát keresek sürgösen Németországban bárhol. 11 évet dolgoztam egy gyárban karbantartó esztergályos-ként. (Van diplomám is rola.) Nagyon sz.... lett a helyzet, a BANK-kal nem lehet játszani, (csak azt a hibát követtem el hogy szerettem volna egy lakást venni, ezért a bankhoz fordultam és most ennek iszom a levit).Egy éve tanulom a német nyelvet, az A2-es szint felénél tartok és folyamatosan tanulok.

Hát, mit mondjak? Nehéz ügy! Feltétlenül próbálkozz az osztrákonál is. A gond a korod körül lesz, de ne add fel! (Persze ezzt nem fogják a szemedbe mondani.) Ezenkívűl, a manuális eszterga inkább kisebb cégeknél van, ahol nem nagyon dúskálnak a munkahelyekben. CNC viszont nagyon keresett, s ennél akár válogathatnál is.... Ne ragaszkodj a német területhez, s ha teheted célozd meg Norvégiát** is.

** Pont vagy 3-4 napja volt az N24-en egy riport, hogy sok szakmunkás megy ki innen a BRD-ből a norvégekhez, mert sokkal jobban keresnek, s a norvég munkerőpiac gyakorlatilag mindent benyel szakmunkásokból, s képzett munkavállalókból!

DCT

Több
11 éve 9 hónapja #28127 Írta: Szugya
Szugya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia jakabmihály38!
Akár itt a fórumon megjelent álláshirdetésekből is csemegézhetsz, nagyon sok van.
Ha az A2-nek a felénél tartasz, akkor az A1 most. Telefonon / németül / tudni kell kommunikálni mert biztos, hogy megkeres a cég és pörög ám a nyelvük rendesen, sajnos már itt el lehet vérezni.
Konkrét munkát csak neked itt senki nem fog ajánlani, ez egy beszélgetős fórum, de akik régóta kinn élnek tanáccsal mindig segítenek.
Sok szerencsét! :)

Több
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #28153 Írta: Bazsa90
Bazsa90 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok munkát keresek Németországban a szakmám szakács . 22 éves vagyok és fél éve fejeztem be a sulit német nyelvet még tanulom ,de nem tudom tökéletesen.De bármilyen konyhai munkát elvégzek amivel tudok pénzt keresni.
És feketén dolgozni nem szeretnék.
és van hivatalosan leforditatott bizonyítványom .