Németországi munkát keresek
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Hát, nem tudom. Ez nagyon érdekes, mert a koleganöm fia most ment el Schweizba mert itt a BRD-ben nem kapott szakácsi munkát! Ilyet inkább az osztrák és a schwizi hegyekben (hotelek) keress. Különben ITT <<< találsz egy csomó szállodát pályázz ezeknél!Próba szerencse. Akkor is pályázz, ha nem hirdetnek!Bazsa90 írta: Sziasztok munkát keresek Németországban a szakmám szakács . 22 éves vagyok és fél éve fejeztem be a sulit német nyelvet még tanulom ,de nem tudom tökéletesen.De bármilyen konyhai munkát elvégzek amivel tudok pénzt keresni.És feketén dolgozni nem szeretnék. és van hivatalosan leforditatott bizonyítványom .
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anyx1337
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Átolvastam jó pár oldalt miután elég lehangoló lett a számomra a tudat, hogy nem sok esélyem lesz munkát találni. Kijöttem 1 hete frankfurtba , ahol hoteleket végjárva és neten állás hirdetéseket böngészve emailekkel próbáltam munkát találni , nyelvtudás nélkül. Angol nyelvtudásom alapszinteken megvan, így sikerült megértetnem magam mindenhol, mert ez megy , de itt akarok élni és németet is tanulom az elmúlt 1 hétben, de csodát tenni nem tudok. Valami tanács , hogy 2-3hónapot sikerüljön kibírni amíg jobban elsajátítom a németet, vagy (mivel felmerült) hazamegyek fél évig német nyelvtanfolyamra és visszajönni elhelyezkedni a szakmámba (autotechnikus-autoszerelő)? Ha valaki kíváncsi lenne 23 éves , gyorsan tanuló fiatal vagyok , de tapasztalatlan mint látjátok:) ,nem adom fel az állás keresést, de sajnos ahol lakom rövid ideig tartózkodhatok, ezért kéne a munka és a fizu , hogy tovább léphessek. Várom a kritizálást és a segítséget is egyaránt.
- Bazsa90
- Nem elérhető
- New Member
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Senki nem fog kritizalni!Átolvastam jó pár oldalt miután elég lehangoló lett a számomra a tudat, hogy nem sok esélyem lesz munkát találni. Kijöttem 1 hete frankfurtba , ahol hoteleket végjárva és neten állás hirdetéseket böngészve emailekkel próbáltam munkát találni , nyelvtudás nélkül.
Ugyanannyi az eselyed nemetben nemet nyelvtudas nelkül, mint
Angliaban, USA-ban,Canadaban, Ghanaban, Dubaiban, Nigeriaban,
angol nyelvtudas nelkül.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
Anyx1337 írta: Hello!
Átolvastam jó pár oldalt miután elég lehangoló lett a számomra a tudat, hogy nem sok esélyem lesz munkát találni. Kijöttem 1 hete frankfurtba , ahol hoteleket végjárva és neten állás hirdetéseket böngészve emailekkel próbáltam munkát találni , nyelvtudás nélkül. Angol nyelvtudásom alapszinteken megvan, így sikerült megértetnem magam mindenhol, mert ez megy , de itt akarok élni és németet is tanulom az elmúlt 1 hétben, de csodát tenni nem tudok. Valami tanács , hogy 2-3hónapot sikerüljön kibírni amíg jobban elsajátítom a németet, vagy (mivel felmerült) hazamegyek fél évig német nyelvtanfolyamra és visszajönni elhelyezkedni a szakmámba (autotechnikus-autoszerelő)? Ha valaki kíváncsi lenne 23 éves , gyorsan tanuló fiatal vagyok , de tapasztalatlan mint látjátok:) ,nem adom fel az állás keresést, de sajnos ahol lakom rövid ideig tartózkodhatok, ezért kéne a munka és a fizu , hogy tovább léphessek. Várom a kritizálást és a segítséget is egyaránt.
Szia,
a helyzet a következő, a szakmádban csak akkor tudsz elhelyezkedni, ha beszéled a nyelvet. Nagyon jól.
Itt ugyanis az autószerelők - most a szakszervízről beszélek - megkapják a kulcsot, megkapják a listát, hogy mit kell az autón megcsinálni, majd nekik kell az alkatrészeket a
raktárból kivételezni, beszerelni, majd leírni, hogy mit szereltek , mennyi időt töltöttek el vele, hogy a számlát az ügyfélnek ki tudják állítani. Ha nem beszéled pöpec módon a nyelvet nem fognak autószerelőként felvenni.
A másik kérdés a bizonyítványod, melyet - ha jól akarsz keresni - el kell fogadtatnod kint hivatalosan. Ellenkező esetben csak segítőként fognak felvenni, a normál fizetés töredékéért. Hogy illúzióid ne legyenek, a fizetés kb 1200-1300 € nettó 20 éves szakmai gyakorlattal. A fizetési infó kb 1 éves.
- Anyx1337
- Nem elérhető
- New Member