Németországi munkát keresek

• Magdi63
  • Látogató
  • Látogató
11 éve 5 hónapja #31742 Írta: Magdi63
Magdi63 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

szia egy info kellene igaz e a hir hogy munkat csak 2 honap bejelentett ottlakas utan lehet vallalni

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 5 hónapja #31744 Írta: Pflegerin
Pflegerin válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Magdi, ez a hir nem igaz.:)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 5 hónapja #31758 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Magdi63 írta: egy info kellene igaz e a hir hogy munkat csak 2 honap bejelentett ottlakas utan lehet vallalni

Bejelentett lakás kell, (szükséges egy lakcím), de azonnal dolgozhatsz, ha van munkád!

DCT

Több
11 éve 5 hónapja #31844 Írta: Agnes88
Agnes88 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Kedden érkeztem ki Gelsenkirchenbe a párommal.Neki van munkája de szeretnék én is hamar munkát találni.25 éves fiatal lány vagyok.
Bármi érdekelne, árufeltöltés,gyerekfelvigyázás (elvégeztem egy tanfolyamot ) egyenlőre nyelv nélküli vagy amihez csak minimális nyelvtudás szükséges,mert még tanulnom kell.Alapszinten tudok,de van még mit tanulnom.Német telefonszámom még nincsen sajnos,de itt szívesen leírom az email címemet ha valaki tudna segíteni esetleg valami tippje lenne,nagyon hálás lennék.
További szép napot és köszönöm szépen!
Üdv.Ági

Több
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #31845 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

E-mail címet? :woohoo: Köszi nem! Így is napjában több tucat spammer regisztrációját törlöm és az sem hiányzik igazán, hogy mindenki kedvet kapjon ismét itt a fórumon "munkát keresni" és leírja amit gondol, hogy elég manapság egy jó munka megszerzéséhez Németországban.
Neked sem ártana átolvasni etikettünket, amúgy!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 5 hónapja #31846 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Agnes88 írta: Kedden érkeztem ki Gelsenkirchenbe a párommal.Neki van munkája de szeretnék én is hamar munkát találni.25 éves fiatal lány vagyok.Bármi érdekelne, árufeltöltés, gyerekfelvigyázás (elvégeztem egy tanfolyamot ) egyenlőre nyelv nélküli vagy amihez csak minimális nyelvtudás szükséges, mert még tanulnom kell.Alapszinten tudok,de van még mit tanulnom.Német telefonszámom még nincsen sajnos,de itt szívesen leírom az email címemet ha valaki tudna segíteni esetleg valami tippje lenne,nagyon hálás lennék.

Sok szerencsét a kereséshez! Rengeteg lehetőséged lesz majd ha már megy a német! Apropó! Azt már csak reméljük az érdekedben, hogy a "párod", a férjed is egyben, mert különben semmilyen betegbiztosításod nincs hiába laktok együtt! Ennek nézz majd utána, mert az élettársi viszony itt nem érvényes semmire! A minimális nyelvtudáshoz én itt fel tudnék három jólfizető foglalkozást is sorolni, de sajnos egyik sem legális és megsértődnél!
:whew:

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: margit51