Németországi munkát keresek
- Magdi63
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Pflegerin
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 35
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Bejelentett lakás kell, (szükséges egy lakcím), de azonnal dolgozhatsz, ha van munkád!Magdi63 írta: egy info kellene igaz e a hir hogy munkat csak 2 honap bejelentett ottlakas utan lehet vallalni
DCT
- Agnes88
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Kedden érkeztem ki Gelsenkirchenbe a párommal.Neki van munkája de szeretnék én is hamar munkát találni.25 éves fiatal lány vagyok.
Bármi érdekelne, árufeltöltés,gyerekfelvigyázás (elvégeztem egy tanfolyamot ) egyenlőre nyelv nélküli vagy amihez csak minimális nyelvtudás szükséges,mert még tanulnom kell.Alapszinten tudok,de van még mit tanulnom.Német telefonszámom még nincsen sajnos,de itt szívesen leírom az email címemet ha valaki tudna segíteni esetleg valami tippje lenne,nagyon hálás lennék.
További szép napot és köszönöm szépen!
Üdv.Ági
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Neked sem ártana átolvasni etikettünket, amúgy!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Agnes88 írta: Kedden érkeztem ki Gelsenkirchenbe a párommal.Neki van munkája de szeretnék én is hamar munkát találni.25 éves fiatal lány vagyok.Bármi érdekelne, árufeltöltés, gyerekfelvigyázás (elvégeztem egy tanfolyamot ) egyenlőre nyelv nélküli vagy amihez csak minimális nyelvtudás szükséges, mert még tanulnom kell.Alapszinten tudok,de van még mit tanulnom.Német telefonszámom még nincsen sajnos,de itt szívesen leírom az email címemet ha valaki tudna segíteni esetleg valami tippje lenne,nagyon hálás lennék.
Sok szerencsét a kereséshez! Rengeteg lehetőséged lesz majd ha már megy a német! Apropó! Azt már csak reméljük az érdekedben, hogy a "párod", a férjed is egyben, mert különben semmilyen betegbiztosításod nincs hiába laktok együtt! Ennek nézz majd utána, mert az élettársi viszony itt nem érvényes semmire! A minimális nyelvtudáshoz én itt fel tudnék három jólfizető foglalkozást is sorolni, de sajnos egyik sem legális és megsértődnél!
DCT