Németországi munkát keresek

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #33066 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

eniagó írta: Sziasztok!
Férjem autószerelő, minimális német nyelvtudással szeretne kimenni dolgozni! Itt Mo-n elismert a szakmájában. Érdeklődtünk már, de biztos német nyelvtudás kellene ahhoz, hogy fölvegyék. Sajnos szorít minket az idő, mert a lányom jövőre kezdi az iskolát, ezért még idén lépnünk kell, ha ki szeretnénk költözni.
Enikő

Kedves Enikö! Sajnos ebben a szakmában irgalmatlan nagy a fejlödés és a munkanélküliség magas. Szinte minden területen szakosodtak a szerelök (a fiam is gk elekrtomosság és elekrtonika). Ma már "Mechatroniker" a szakma neve. Hiába volt autószerelö, más szakmában kénytelen dolgozni** mert a terület meglehetösen telitett. Ehez jön, hogy a férjed minimális német nyelvtudással szeretne kijönni dolgozni!

** Fiam folyamatosan kapta a féléves és éves szerzödéseket és állandóan kénytelen volt más munkahely után nézni az idöszakos szerzödések miatt, pedig a szakmájában nagyon jó volt. Volt, hogy egyszerre 10 embert küldött el egy cég, mert kevés volt a munka. Ezzel nagyon tele volt a kalucsnia, s már hosszú évek óta nem dolgozik szerelöként! Ehez jön, hogy a mai kocsik meghibásodása drasztikusan lecsökkent.

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• zsuzsa66
  • Látogató
  • Látogató
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #35089 Írta: zsuzsa66
zsuzsa66 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Dolgoznék már nagyon. Hamburgban élek a párommal és nagyon szeretnék dolgozni. 48 éves vok minimális német tudásom van,de gyerekfelügyeletet,idős gondozást vállalnék,otthon eü.-ben dolgoztam! Vagy akár konyhán kisegítőnek is elmennék csak lenne már valamilyen munka.

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
10 éve 9 hónapja #35100 Írta: DECOTEXT

zsuzsa66 írta: Dolgoznék már nagyon. Hamburgban élek a párommal és nagyon szeretnék dolgozni. 48 éves vok minimális német tudásom van,de gyerekfelügyeletet,idős gondozást vállalnék,otthon eü.-ben dolgoztam! Vagy akár konyhán kisegítőnek is elmennék csak lenne már valamilyen munka.

Munka rengeteg van, de kell német tudás! A mo.-i EÜ's munkád itt nem számít. Nyelvtudás nélkül sem gyerekre sem idősekre nem tudsz ügyelni! Képzeld el ha rossz gyógszert adsz neki vagy sokat.... A gyerekeket meg oktatni kell, s kell a szép, a jó beszéd és értés! Konyhára van esélyed, de ott meg sok a túljelentkezés! Hamburg erre rossz. Költözzetek hegyvidékre délre. Ott sok hotel van, ahol a téli időszakban bedolgozhatod magad a síparadicsomokban!
Ui: Bocs' hogy megjegyzem, de a korod miatt már nem nagyon ugrálhatsz! Szerintem ebbe törödj bele!

DCT

Több
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #35101 Írta: kadmon
kadmon válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

jO estet kivanok mindenkinek erdeklodni szeretnek munka felol Erelyi magyarok vagyunk es nagyon nehez a megelhetoseg nagyon reg szeretnenk ferjemel munkarra akadi de sajnos meg nem teljesult kivansagunk....Csomagolo gyarakban,mezon v akarmien munkat valalnak bar 6 -1 ev kozott...Kaptam egy parat a netten de sajna itt Romaniaban csak kitolni tudnak fantom firma volt szerencsere h nem mentem bele elore penzt kertek es nem is kis osszegett....koszonom elore is ... :) :)

Több
10 éve 9 hónapja #35102 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Az oldalon és a neten is nagyon könnyű munkára akadni és teljesülhet a kívánságuk de nem így kell munkát keresni. Ez már-már spam (internetes bűnözés) Esetleg megirhatná mi a szakmájuk, addig csak ennyit írnék az egyik legnagyobb német álláshirdetés adatbázis oldaláról:
994.881 Jobs deutschlandweit veröffentlicht ;)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Több
10 éve 9 hónapja #35105 Írta: DECOTEXT

kadmon írta: jO estet kivanok mindenkinek erdeklodni szeretnek munka felol Erelyi magyarok vagyunk es nagyon nehez a megelhetoseg nagyon reg szeretnenk ferjemel munkarra akadi de sajnos meg nem teljesult kivansagunk....Csomagolo gyarakban,mezon v akarmien munkat valalnak bar 6 -1 ev kozott...Kaptam egy parat a netten de sajna itt Romaniaban csak kitolni tudnak fantom firma volt szerencsere h nem mentem bele elore penzt kertek es nem is kis osszegett....koszonom elore is ... :) :)

Gondolom itt találsz valamit!
A zöld felületnél menj tovább! (Căutare locuri de muncă.)

DCT