Németországi munkát keresek

Több
11 éve 3 hónapja #32789 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

"fuvarozó vállalkozói" ? Itt semmire nem mész ezzel. Nekem is van, de ezt itt feletsd el.
Ha fuvarozó céget akarsz "szakvezetni", akkor itteni képzést kell tudni produkálni. Ha sima "Speditionskaufmannként" pályázol, sokkal nagyobb az esély. Természetesen, ahogy mások is írták, a kiváló német nyelvtudás az kéne.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 3 hónapja #32797 Írta: kfz
kfz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Bezony ám!

Ez a szakmai irányítói papír annyit nem ér mint a tinta meg a papír érték képviselete....magyarul xart se :clap:
Ezt Samu bácsi és társai kormányközeli betéti(kivéti) társaság találta ki itthon, hogy egy kis lét tudjanak az amúgy is szétszopatott fuvaros társadalomról lehúzni.
Maga a "tanfolyam" és a "vizsga" is egy kabaré volt anno mikor rákényszerültem.
De Magyarországon simán elmehetsz egy logisztikai kisvállalkozáshoz brutto 170.000.- jó magyar pengő forintért a szép lágykaka barna papíroddal.
Kb úgy néznék a papírodat mint nekem a lakcímkártyámat amikor megmutattam egy német rendőrnek. Érdekes volt az arckifejezése.... :hyper:
Remélem nem azt mondták neked, hogy ez végzettség? :ohmy: Viszont nélküle nem engednek be a Magyar fuvaros cirkusz területére...ez igaz ;)

"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...;-) "

Több
11 éve 3 hónapja #32810 Írta: gabika755
gabika755 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Tud valaki nekem segíteni a munkaerőkölcsönző cégekkel kapcsolatban?Teljesen korrekt szerződést küldtek e-mail-on,Neve Conceptas gmbh,nem dolgozott már valaki náluk véletlen?Minden információ érdekelne.Előre is köszönöm.

Több
11 éve 3 hónapja #32813 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

gabika755 írta: nem dolgozott már valaki náluk véletlen?

Szinte esélytelen. Az ilyen kérdéseknek új topikot szoktam nyitni. Ennek felesleges volt, a kutya nem keres erre a cégre. A jó hír, hogy teljesen korrekt szerződést küldtek, nem is értem mit infózgatsz itt! :woohoo:

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 3 hónapja #32828 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

gabika755 írta: Teljesen korrekt szerződést küldtek e-mail-on, Neve Conceptas gmbh.

Ha ezt Te egymagad eldöntötted, akkor mire vársz? Azért informálhatnál bennünket, hogy milyen kritériumok alapján sikerült ezt igy kielemezned? Szóval mihez képest korrekt a dolog?

DCT

• eniagó
  • Látogató
  • Látogató
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #33065 Írta: eniagó
eniagó válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!
Férjem autószerelő, minimális német nyelvtudással szeretne kimenni dolgozni! Itt Mo-n elismert a szakmájában. Érdeklődtünk már, de biztos német nyelvtudás kellene ahhoz, hogy fölvegyék. Sajnos szorít minket az idő, mert a lányom jövőre kezdi az iskolát, ezért még idén lépnünk kell, ha ki szeretnénk költözni.
Enikő