Németországi munkát keresek
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 1 hónapja #8500
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zsuzsi75
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 1 hónapja #8592
Írta: zsuzsi75
zsuzsi75 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok! Én is munkát keresek , egy hete érkeztem Rosenheimba. Jentkeztem sok helyre, de mindenhol elvárják a társalgási szintű némettudást. Pedig konyhai kisegítő és mosogatónői munkákat pályáztam meg.Alapfokú nyelvtudásom van , mielött kijöttem három hónapig jártam nyelvtanárhoz heti háromszor és négy évig tanultam a gimiben.Segítségeteket kérném, ha van valami ötlet a munkakeresésre írjatok. Gergoo munkaajánlataira regisztráltam.Előre is köszönöm.
- pzuzi
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 1 hónapja #8618
Írta: pzuzi
pzuzi válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!Én idősgondozói állás keresek elsősorban Berlinbe, mivel ezt a várost már ismerem valamennyire!
(Voltam már közvetítő irodába Magyarországon, de volt ahol pénzt kértek előre , volt ahol azt mondták túl fiatal vagyok a melóhoz (28 éves vagyok) , és azt mondták, hogy általában a fiatalok megbízhatatlanok , (ez a hozzáállás szerintem elég vicces...) ).
Van szakképzettségem(szociális gondozó), és "konyhanyelven" beszélem a németet (1,5 évet Berlinbe éltem ott ragadt rám valamennyi, illetve ezért szeretnék Berlinbe állást találni.Szerintem ott is vannak idős emberek, de valamiért csak stuttgarti állásokat találok, ami teljesen jó,de egyelőre még Berlinbe gondolkodom.)Ha van valakinek valami ötlete azt megköszönném.
(Voltam már közvetítő irodába Magyarországon, de volt ahol pénzt kértek előre , volt ahol azt mondták túl fiatal vagyok a melóhoz (28 éves vagyok) , és azt mondták, hogy általában a fiatalok megbízhatatlanok , (ez a hozzáállás szerintem elég vicces...) ).
Van szakképzettségem(szociális gondozó), és "konyhanyelven" beszélem a németet (1,5 évet Berlinbe éltem ott ragadt rám valamennyi, illetve ezért szeretnék Berlinbe állást találni.Szerintem ott is vannak idős emberek, de valamiért csak stuttgarti állásokat találok, ami teljesen jó,de egyelőre még Berlinbe gondolkodom.)Ha van valakinek valami ötlete azt megköszönném.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 1 hónapja #8619
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Javaslom, hogy iratkozz fel az
Altenpfleger Jobs in Berlin
hírlevelünkre, minden nap szinte van rajta 4-5 ajánlat.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pzuzi
- Pulli
- Látogató
13 éve 1 hónapja #8647
Írta: Pulli
Pulli válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Ha van képzedséged és jogsid akkor van elég gondozoi állás itt berlinbe hogy menyire elég a nyelvtudásod azt neked kell tudni de az ilyen fajta munkáknál meg követelik a nyelvtudást.
üdv.
üdv.
- Ditta3
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
13 éve 4 hete - 13 éve 4 hete #8670
Írta: Ditta3
Ditta3 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves Mindenki!
Szeretnék tanácsot és/vagy segítséget kérni. Itthon van egy asztalosipari cégünk saját gépekkel és megrendeléseink is vannak, de a mostani helyzetben nagyon nehézkes a fennmaradás. A párom (ő csinálja a bútorokat is) hajnalban megy és éjjel jön haza. Szívesen kimenne Németországba akár alkalmi, akár állandó jelleggel. Sajnos a német nyelvet már közel 10 éve nem használta, így az kicsit megkopott mostanra.
Néztünk különböző közvetítő cégeket, de mindenhol alap volt a társalgási német nyelvtudás vagy még nekünk kellett volna előre befizetni egy csomó pénzt.
Szeretnék tanácsot és/vagy segítséget kérni. Itthon van egy asztalosipari cégünk saját gépekkel és megrendeléseink is vannak, de a mostani helyzetben nagyon nehézkes a fennmaradás. A párom (ő csinálja a bútorokat is) hajnalban megy és éjjel jön haza. Szívesen kimenne Németországba akár alkalmi, akár állandó jelleggel. Sajnos a német nyelvet már közel 10 éve nem használta, így az kicsit megkopott mostanra.
Néztünk különböző közvetítő cégeket, de mindenhol alap volt a társalgási német nyelvtudás vagy még nekünk kellett volna előre befizetni egy csomó pénzt.