Németországi munkát keresek

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
13 éve 4 hete #8734 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kujak írta: Dct!Bizonyára régóta kinn vagy, így nem érted a magyar poént.
Vagy talán érted, de nem szereted.....

Hát szeretem a vicceket és általában értem is, (sőt én szoktam az lenni aki ugratja a másikat, ahogy a feketén -ferdén szedett- szövegemből is érezhető!, de erre úgy látszik alaposan ráfutottam, mert azt hittem, hogy valóban dolgozni akart a munkát kereső. Ezért a link is Ditta3-nak! Én valahol nem vettem a lapot úgy látszik, de mentségemre legyen mondva, sok naiv és béna dolgot olvastam már a WEB-en, amit hulla komolyan gondoltak....azt hittem ez is az!.
:(

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hete - 13 éve 3 hete #8809 Írta: theiresziasz
theiresziasz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Gergoo!

Nemrég kezdtem el a munkakeresést Németországban. Mosogatóként szeretnék dolgozni, vagy bármiben ami szálloda, és nem követel szakképesítést. Beadtam a jelentkezést a nálatok hirdetett komissiózási munkakörre is, mivel a cél az, hogy kijussak, nem az, hogy válogassak, amíg az ölembe pottyan valami. Nos, nem kétségbeesett kéréseket szeretnék itt intézni hozzád, vagy máshoz, hogy léccciiii segítsetek.... -láttam az nem menő ;)
Igazából napok óta nézegetem a netet, jövök rá dolgokra, tanulom a nyelvet (van középfokúm, csak nem kellett idáig használnom), de örülnék neki, ha pár hasznos tanáccsal, weboldallal, tippel kihagyhatnák hibákat, rövidíthetném az otthon töltött időt, és a téli szezonra kijutnék külföldre. Köszi! Sziasztok. B)

Több
13 éve 3 hete - 13 éve 3 hete #8810 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia,
Igen a "léccciiii segítsetek"-kel teli van a padlás, pince de ott is hagyom, nem publikálom őket. :laugh:
Javaslom a menüben elérhető, összes munka, állás stb. menüpontot járd végig. Biztos találsz hasznáható infót. A leghatékonyabb a hírlevelünk, ahol megmondod milyen szakmával és hol kereel munkát, mi pedig e-mailben küldjük a legfrisebb hirdetéseket.
Ez igazándiból akkor hatékony ha felhívod telefonon a hirdetőt, egy sima egyszerű e-mail csatolva az önéletrajzoddal kb. mint halottnak a csók. Persze ha van jó referencia lehet az is elég. Egy biztos, akinek csak javasoltam (és hallgatott rám) :) már mind talált munkát. ;)
A komissiózással kapcsolatban nem akarlak elkeseríteni de pénteken éppen kérdeztem partnerünket milyen állások vannak így az év vége felé és sajnos (vagy sem) kizárólag szakképzettséget igénylő pozíciók vannak már csak. Az egyetlen ami úgy néz ki idén még elérhető lesz az a gumiszerelés, betanítással. Ha tutira akarsz menni azt próbáld meg mert nem vagyok róla meggyőződve, hogy a jövő év robbanásszerűen a betanított illetve segédmunkákkal fog majd indulni. Sőt!
A vendéglátósoknak pedig lesz egy meglepetésem, remélem holnap hírverést is csinálhatok körülötte, szóval nézz vissza mindenképp mert amint elindítom azt a project-et, garantálom, hogy aki beszél németül az egy héten belül dolgozhat majd. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, kisne, theiresziasz, kata59

Több
13 éve 2 hete - 13 éve 2 hete #9111 Írta: piros15
piros15 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kimennék Németországba dolgozni, egyedülállóként, vinném a lányom is, Ő 13 éves. Mik lennének a lehetőségeink? Nekem munka, a lányomnak pedig iskola szempontjából. Vendéglátóit végeztem és szociális gondozó és ápoló végzettségem van, most nővérként dolgozom. Kérem aki tud az segitsen, fontos lenne

Több
13 éve 2 hete - 13 éve 2 hete #9113 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Azt az elényésző információt szinte soha nem említitek, hogy milyen nyelvtudással! :angry:
Mert anélkül szinte semmilyen lehetőséged nincs! Amíg ez kiderül vagy amíg lesz egy minimum alapfokú nyelvtudás addig javaslom, hogy olvasgasd a fórumot. ;)

Több
13 éve 2 hete - 13 éve 2 hete #9119 Írta: Tizy
Tizy válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia Piros!
En nem reg ota vagyok itt kinn Münchenben, szinte az elso honapban talaltam munkat az egyik etteremben mint Buffetkraft, 10,69 Euro az oraberem, a nyelvet nagyon alapfokon beszelem.
Kilincseltem es ugy talaltam az allast. Sok sikert ha ugy dontesz hogy belevagtok
A következő felhasználók mondtak köszönetet: piros15