Németországi munkát keresek
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 5 napja #9675
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Iratkozz fel a
Koch Jobs in Frankfurt
hírlevelünkre.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ambrusch
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 75
13 éve 5 napja #9711
Írta: Ambrusch
Milyen szinten beszéled a németet?
Ambrusch válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
attika77 írta: Sziasztok szakács pizzaszakács vagy akár kezdetnek konyhai kisegítői állás érdekelne offenbach frankfurt környékén.Ha valaki tud vmi hasznos infót azt megköszöném.Sziasztok szép napot mindenkinek.
Milyen szinten beszéled a németet?
- becsine
- Látogató
13 éve 5 napja - 13 éve 5 napja #9717
Írta: becsine
becsine válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Ez a többszöri próbálkozásom, hogy elindítsam ezt a topikot. Előre is elnézést kérek, ha többször jelenik meg.
A férjemnek több szakmája van. Jelenleg egy magyar céggel van kint, hegesztőként. Itthon az RTL-nél dolgozott műszakisként, egyébként kameraman-i végzettsége is van.
Tudnátok ötletet, tanácsot adni, hogyan dolgozhatna kint kameraman-ként, vagy egyéb műszaki alkalmazottként.
Előre is köszönöm!
A férjemnek több szakmája van. Jelenleg egy magyar céggel van kint, hegesztőként. Itthon az RTL-nél dolgozott műszakisként, egyébként kameraman-i végzettsége is van.
Tudnátok ötletet, tanácsot adni, hogyan dolgozhatna kint kameraman-ként, vagy egyéb műszaki alkalmazottként.
Előre is köszönöm!
- attika77
- Látogató
13 éve 4 napja #9746
Írta: attika77
attika77 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Alapfokon beszélem a nyelvet de a konyhai kifejezésekkel nincsen gondom.
- Eva10
- Látogató
13 éve 3 napja #9802
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Gergö!
Decotext megjegyzesen, miszerint utalja a keletieket, mert ilyenek-olyanok....elgondolkodtam. Es eszembe jutott, hogy en is beszelgettem a nyaron nemetekkel, akik szinten azt mondtak, hogy semmi penzert nem jönnenek a regi keleti reszre.
Na szoval, ami eszembe jutott, talan pont ezert itt, a regi keleti reszen jobban megbecsülik a kepzett munkaeröt. Erdemes ide jönni, es talan több is a munkahely. Itt ugyan kevesebbet lehet keresni, viszont az elet is olcsobb, kezdve az elelmiszerektöl - es ugye, az kell a legjobban. De a lakhatas is olcsobb.
szia:
Eva
Decotext megjegyzesen, miszerint utalja a keletieket, mert ilyenek-olyanok....elgondolkodtam. Es eszembe jutott, hogy en is beszelgettem a nyaron nemetekkel, akik szinten azt mondtak, hogy semmi penzert nem jönnenek a regi keleti reszre.
Na szoval, ami eszembe jutott, talan pont ezert itt, a regi keleti reszen jobban megbecsülik a kepzett munkaeröt. Erdemes ide jönni, es talan több is a munkahely. Itt ugyan kevesebbet lehet keresni, viszont az elet is olcsobb, kezdve az elelmiszerektöl - es ugye, az kell a legjobban. De a lakhatas is olcsobb.
szia:
Eva
- attika77
- Látogató
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #10286
Írta: attika77
attika77 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok tud valaki vmi infóval segíteni nekem egy bizonyos Ostermann Personaldienstleistung gmbh val kapcsolatban.Annyit tudok hogy 1 munkaerőközvetítő cég.Ha valakinek esetleg volt bármilyen tapasztalata vele megoszthatná velem.Üdv