Németországi munkát keresek
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
12 éve 11 hónapja #10597
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Szia Tünde,
próbáld meg a Maya által ajánlott bonni ügynökséget. Nem írta, hogy lehúznának, így feltételezem, hogy korrektek.
próbáld meg a Maya által ajánlott bonni ügynökséget. Nem írta, hogy lehúznának, így feltételezem, hogy korrektek.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 11 hónapja #10599
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok,
A német állami "központi külföldi és speciális munkaközvetítő" vagyis németül:
Zentrale Auslands und Fachvermittlung (ZAV)
Villemomblerstr. 76
53123 Bonn
Tel: 02287130
Nemcsak Haushaltshilfe állásajánlataik vannak.
Kapcsolatban vannak a pesti Szeszgyár utcai NFSZ-szel. Most nem írom le mégegyszer, hogy mi az.
Kiváló munkát végeznek. Sosem hagynák egyedül a külföldön munkát vállaló nőket a bajban.
Német minőség
A német állami "központi külföldi és speciális munkaközvetítő" vagyis németül:
Zentrale Auslands und Fachvermittlung (ZAV)
Villemomblerstr. 76
53123 Bonn
Tel: 02287130
Nemcsak Haushaltshilfe állásajánlataik vannak.
Kapcsolatban vannak a pesti Szeszgyár utcai NFSZ-szel. Most nem írom le mégegyszer, hogy mi az.
Kiváló munkát végeznek. Sosem hagynák egyedül a külföldön munkát vállaló nőket a bajban.
Német minőség
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkata
- meryka
- Látogató
12 éve 11 hónapja #10642
Írta: meryka
meryka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
TTünde ! Kedves Tünde.. sajnos nem vagy egyedül.. másfél évig voltam kint németországban, házigondozóként... sajnos azóta nem tudok visszamenni... mert nem találok privát.. referenciával én is rendelkezem, de sajnos nincs. már április óta próbálkozom.. azóta már voltam kint... de más munkát sem találtam, így haza kellett utaznom, s most itthonról próbálkozom, sajnos kevés sikerrel..kitartás talán sikerül valami.. üdv. meryka
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 11 hónapja #10643
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Elnézést nem kötekedni akarok de nem lehet, hogy jellemzően nem közvetlenül keresnek az emberek szeretteikhez gondozókat? Én legalább is 100%, hogy egy irodát bíznék meg.
Minden esetre létrehoztam nektek és fel is iratkoztattalak titeket (meryka és TTunde) azzal az e-mail címmel amivel hozzánk regisztráltatok az alábbi hírleveleket (napi 30-50 új hirdetést tartalmaz átlagosan):
Altenpflege Jobs in Deutschland
Haushaltshilfe Jobs in Deutschland
Természetesen bárki feliratkozhat a linkekre kattintva rájuk.
Ezt javaslom is mert hamarosan elérik hírleveleink a finanszírozhatatlan kategóriát (10000 felhasználót) és heteken belül de legkésőbb januárban várólista fogja megelőzni a hírleveleket.
Minden esetre létrehoztam nektek és fel is iratkoztattalak titeket (meryka és TTunde) azzal az e-mail címmel amivel hozzánk regisztráltatok az alábbi hírleveleket (napi 30-50 új hirdetést tartalmaz átlagosan):
Altenpflege Jobs in Deutschland
Haushaltshilfe Jobs in Deutschland
Természetesen bárki feliratkozhat a linkekre kattintva rájuk.
Ezt javaslom is mert hamarosan elérik hírleveleink a finanszírozhatatlan kategóriát (10000 felhasználót) és heteken belül de legkésőbb januárban várólista fogja megelőzni a hírleveleket.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: TTunde
- meryka
- Látogató
12 éve 11 hónapja #10673
Írta: meryka
meryka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Nagyon-nagyon Köszönöm a segítséget, s a Hozzáállásotokat, segítő Szándékotokat.Üdv.meryka
- TTunde
- Nem elérhető
- New Member
- mammamia
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 11 hónapja #10679
Írta: TTunde
Tünde
TTunde válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Kedves, Gergő!
Valóban egy rész igazság van abban, amit írtál, de a legtöbb idősgondozással foglalkozó iroda vagy lengyel, vagy ha magyar, akkor is olyanok, hogy ők járnak a legjobban. Én bízom abban, hogy az irodák kihagyása nélkül is találok munkát, és nem azért akarok dolgozni, hogy mások éljenek meg belőlem! De azért köszönöm!
Valóban egy rész igazság van abban, amit írtál, de a legtöbb idősgondozással foglalkozó iroda vagy lengyel, vagy ha magyar, akkor is olyanok, hogy ők járnak a legjobban. Én bízom abban, hogy az irodák kihagyása nélkül is találok munkát, és nem azért akarok dolgozni, hogy mások éljenek meg belőlem! De azért köszönöm!
Tünde