Németországi munkát keresek

Több
12 éve 11 hónapja #10709 Írta: gizella
gizella válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Sziasztok!

Már irtam erről korábban , hogy mennyire nehéz " majd Én keresek háziápolást, házveztést stb"
nehéz , vagy nem megy !
Nincs referentia , ismeretlen vagy , nincs biztositásod, nem vagy bejelentve ,/ nehézkes - / mi lesz , ha történik Veled valami ? - stb... kifogások, amivel mindig előhozakodnak a családok !
Ki fog váltani ? és biztos , hogy jön másik stb... stb...

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• meryka
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #10711 Írta: meryka
meryka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Gergoo! Kedves Gergoo ! Nagyon nagyon köszönöm Neked.. kapom az emaliket, s próbálkozom.. már több ígértem, van. Rengeteg helyre jelentkeztem... Nagyon bízom benne,hogy sikerülni fog. Más is bíztatok, Ne adja fel.. napokat, s nagyon sok órát töltök a gépnél...s minden lehetőséget megpróbálok... üdv.meryka

• meryka
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #10712 Írta: meryka
meryka válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Kedves Maya ! Biztatásod nagyon jó volt.. nagyon-nagyon sok helyre próbálkozom.. ígéretek már vannak, nagyon bízom benne, hogy sikerül...Köszönöm Neked még egyszer jó volt visszaolvasni, Segítőkészségedet.. s ötletet is merítve, talán bejön nekem is.. üdv. meryka

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 11 hónapja #10713 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

gizella írta: Nincs referentia , ismeretlen vagy , nincs biztositásod, nem vagy bejelentve , / nehézkes / mi lesz , ha történik Veled valami ? - stb... kifogások, amivel mindig előhozakodnak a családok ! Ki fog váltani ? és biztos , hogy jön másik stb... stb...

Kedves Gizella!
Ezek nem kifogások! A BRD-ben ezek nagyon fontos komponensek, mert a munkaadót is felelőségre vonhatják, ha neked bajod esik! Pláne, hogy itt van úgynevezett jogi biztosítása a legtöbb épeszű embernek, igy nagyon hamar perelnek!

Most azt meg sem említem, hogy nagyon nagy felelőtlenség (lenne) magaddal szemben is, ha nem lenne betegbiztsoításod, vagy 13-16 órákat dolgoznál mert nincs aki leváltson! Ha nem vagy jól biztosítva mindenedet elvesztheted már egy kisebb baleset vagy betegség esetén, mert a kezelés költségek téged terhelnének!! (Nejem beteg volt, s a kezelése eddig több mint 64 ezer euróba került >> a biztsosítónak!!) Ezt Te miből perkálnád ki a szükség lenne rá? (Nekünk nem volt rá lóvénk!) Nem véletlen az sem, hogy a törvények szigorúbbak itt mint otthon, s ezért arányaiban lényegesen kevesebb a fekete munka, mint ma Magyarországon!

DCT

Több
12 éve 11 hónapja #10737 Írta: gizella
gizella válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Szia DECOTEXT!
Itt a kérdés az volt, hogy miért nem lehet magánúton ill. NAGYON nehéz állást kapni, na Én ezeket a kigfogásokat irtam le , amiket ÉN is mindig hallok! Természetesen várom az ötleted , TE hogy csinálnád ??

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #10745 Írta: rixer
rixer válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek

Mit gondoltok ? - mint kárpitos Németországban - lehet állást kapni ?
várom válaszotokat ,illetve észrevételeteket.
A Feleségemtől tudom,/ Ő - kint dogozik / hogy szinte mindent,! - újdolgokat vesznek , mert , a javitás nagyon drága , minden területen!.Mit gondoltok ? - akik Németo. éltek/ ? / - lehet - ezzel a szakmával - persze nem mint vállalkozó ! de a cégeknél ez még egy valós állás ????? Németországban !!!