Utazási költségtérítés
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 2 hete - 12 éve 2 hete #26453
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Utazási költségtérítés
Én nem tudok visszaemlékezni olyanra, hogy én ezt állítottam volna.zitafi írta: Kérlek, ne hidd, hogy hazudozni járok a fórumra!
Csak olyat írok le, amit tapasztaltam és természetesen Németországban.
Úgy látszik, csodák még pedig léteznek! Üdv. Zita
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
12 éve 2 hete #26457
Írta: mahlzeit
1., Utazas tamogatas = Havi berlet, munkaba jaras. VAN NRW-ben megha szerinted ilyen nem letezik!
2., Egyeb komment, hogy az utazas tamogatasok lehetnek benefitek szerzodes szerint. De orulok, hogy csak ezt talaltad meg az iromanyomban.
mahlzeit válaszolt a következő témában: Utazási költségtérítés
Fuss neki megegyszer mit irtam!DECOTEXT írta:
mahlzeit írta: Nekem kikuldetes alatt evi 2*2 komplett utazasterites jart (repulo, taxi). MOst mar nem jar mert itt van fix szerzodesem, de csereben tobb a fizu.
Béluskám! Valamit Te nagyon összenyálaztál! Egy szó nem volt itt szolgálati útról, vagy kiküldetésről! Az csak természetes, ha valahova a cég küld el, hogy állja a számlát! Nekem ugyan ritkán vannak ilyen útjaim, de ha kuncsafthoz megyek adnak kocsit, tankolnak, szállást teljes ellátással, sőt egyszer voltunk (3-an) Bueblában (Mexico >> VW) és 2x Győrben (Audi) repcsivel. Én egész idő alatt arról a "Pauschal" pár centről lefetyeltem, amit évvégén levonhatsz az adódból, mert hajlandó vagy bemenni a munkahelyere!
Érted Béci! Lakás > munkaely! Munkahely > lakás! Na, ilyen támogatásról itt Niederschsenben még nem hallottam! Persze biztosan van ilyen (el tudom képzelni), de hogy nem általános mint ahogy Ti állítjátok az tuti!
1., Utazas tamogatas = Havi berlet, munkaba jaras. VAN NRW-ben megha szerinted ilyen nem letezik!
2., Egyeb komment, hogy az utazas tamogatasok lehetnek benefitek szerzodes szerint. De orulok, hogy csak ezt talaltad meg az iromanyomban.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!