Ne fizess előre!
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 2 hete #26440
Írta: DECOTEXT
Azért én megkérdezném, hogy mit mondtak miért kell elöre fizetni ha ez nem egy Volán vagy valamilyen nemzetközi járat? Ha ez céges (bérelt) busz, akkor miért nem a megérkezéskor kasziroznak? Ezt nem kérdezte senki?
Én még tankoláskor is elöbb tankolok s csak utána fizetek!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Ne fizess előre!
Szóval itt nem az a gond, hogy ki kell menni, hanem az, hogy elöre fizetsz egy "taxiért" amit láthatólag beetetesként rátok tukmált valaki! Ha nincs kocsid, akkor is minimum 4 személlyel összeállok (jobb 5) és máris töredékét fizetem a költségnek.pumukli67 írta: TOda vissza az a 2700-2800km +matrica!
Azért én megkérdezném, hogy mit mondtak miért kell elöre fizetni ha ez nem egy Volán vagy valamilyen nemzetközi járat? Ha ez céges (bérelt) busz, akkor miért nem a megérkezéskor kasziroznak? Ezt nem kérdezte senki?
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 2 hete #26448
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Ne fizess előre!
Ebben az esetben (is) volt szerződés.mahlzeit írta: A szuper ajanlatokhoz nem szoktak szerzodest mellekelni
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- pumukli67
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
12 éve 2 hete #26456
Írta: mahlzeit
Nem mellesleg mikor en kijottem kikuldetesbe, elore csengettem a repulojegyet es 1 havi hotelt 4*-ban!! Szerzodesben benne volt, hogy kifizetik utolag! Ez indulasbol olyan 2500EUR volt es nem 25eHUF:) Kifizettek??
mahlzeit válaszolt a következő témában: Ne fizess előre!
Pont ezt magyarazom, csak nem ertitek! A fizess elore atbaltazasoknal csak egy hirdetes, egy szemely meg egy bankszamla van. NINCS irasos szerzodes. Itt volt/van!!Gergoo írta:
Ebben az esetben (is) volt szerződés.mahlzeit írta: A szuper ajanlatokhoz nem szoktak szerzodest mellekelni
Nem mellesleg mikor en kijottem kikuldetesbe, elore csengettem a repulojegyet es 1 havi hotelt 4*-ban!! Szerzodesben benne volt, hogy kifizetik utolag! Ez indulasbol olyan 2500EUR volt es nem 25eHUF:) Kifizettek??
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
12 éve 2 hete #26460
Ceges utaknal mindig mi fizetjuk a koltsegeket, amit a ceg utolag elszamol. Sajat hitelkartya.. Es nem keveset utazunk. Az egyik orosz utamon, 2 het szallasert kicsengettm csak a szallasert 4000EUR-t! Es ez teljesen bevett dolog errefele..DECOTEXT írta:
Szóval itt nem az a gond, hogy ki kell menni, hanem az, hogy elöre fizetsz egy "taxiért" amit láthatólag beetetesként rátok tukmált valaki! Ha nincs kocsid, akkor is minimum 4 személlyel összeállok (jobb 5) és máris töredékét fizetem a költségnek.pumukli67 írta: TOda vissza az a 2700-2800km +matrica!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
12 éve 2 hete #26463
Mielott felrertheto leszek, egyetertek, HOGY NE FIZESS ELORE alapbol.
(Csakhogy ha ez egy szerzodesben van leirva, valamilyen szolgaltatasert, netalan ez a ceges "szokas", akkor az tudja arnyalni a kepet)
(Csakhogy ha ez egy szerzodesben van leirva, valamilyen szolgaltatasert, netalan ez a ceges "szokas", akkor az tudja arnyalni a kepet)