A tökéletes önéletrajz
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 6 napja #26621
Írta: DECOTEXT
EZ > > > >
Mindkét gyerekem egyoldalas (rövid de tömör) életrajzzal pályázott, sikeresen!
(Talán a szakmai és egyeb papirokra gondoltál?)
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: A tökéletes önéletrajz
dreizwanzig írta: .... vannak oldalak, ahol azt írják, hogy nagyon részletesnek kell lenni (3-4 oldal) és mindenféle doksi kell hozzá.....
EZ > > > >
Mindkét gyerekem egyoldalas (rövid de tömör) életrajzzal pályázott, sikeresen!
(Talán a szakmai és egyeb papirokra gondoltál?)
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- atesz5
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 1 hónapja #33755
Írta: atesz5
atesz5 válaszolt a következő témában: A tökéletes önéletrajz
Sziasztok!
Szeretnék kérni segítséget, az önéletrajz és a motivációs leveleket amelyeket megírtam németül, nyelvtanilag megfelelnek-e?
Nagy segítség lenne a számomra , hisz ha rendben van, akkor pályáznék egy jó pár helyre!
Szeretnék kérni segítséget, az önéletrajz és a motivációs leveleket amelyeket megírtam németül, nyelvtanilag megfelelnek-e?
Nagy segítség lenne a számomra , hisz ha rendben van, akkor pályáznék egy jó pár helyre!
- miklosovics56
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #33757
Írta: miklosovics56
miklosovics56 válaszolt a következő témában: A tökéletes önéletrajz
Szia Gergoo! Köszi a tippet, remelem hamarosan hasznat veszem.Ugyan most meg nyelvsuliba jarok escsak aprilisban lesz a vizsga. Remelem sikerülni fog, Az "utzai beszed" ertesevel van gondom, es a reszes/Dativ, birtokos Genitiv/ eset megertesevel,de majdcsak megbirkozom vele.
Üdv. Maria
Üdv. Maria
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 1 hónapja #33758
Írta: Gergoo
Szóval, valóban úgy gondolod, hogy az a jó megoldás ha hibátlan nyelvtannal rendelkező munkavállalói képet festesz magadról és template motívációval már komolytalanná teszed a jelentkezésed, az első (telefon)beszélgetés alkalmával pedig jön majd a munkaadónak a döbbenet, hogy a nyelvtudás az lényegesen más szinten helyezkedik el mint amire számítottak?
Szerintem ne pumpáld fel "feleslegesen" magad!
Gergoo válaszolt a következő témában: A tökéletes önéletrajz
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez lenne a segítség amitől függne, hogy pályázhatsz-e meghirdetett pozíciókra! Egyrészt önéletrajzban milyen nyelvtan van, másrészt egy motívációs levél minden alkalommal különböző, én legalább is ha hirdetnék tuti kiszúrnám, hogy "ez is egy template".atesz5 írta: Nagy segítség lenne a számomra , hisz ha rendben van, akkor pályáznék egy jó pár helyre!
Szóval, valóban úgy gondolod, hogy az a jó megoldás ha hibátlan nyelvtannal rendelkező munkavállalói képet festesz magadról és template motívációval már komolytalanná teszed a jelentkezésed, az első (telefon)beszélgetés alkalmával pedig jön majd a munkaadónak a döbbenet, hogy a nyelvtudás az lényegesen más szinten helyezkedik el mint amire számítottak?
Szerintem ne pumpáld fel "feleslegesen" magad!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DECOTEXT
- atesz5
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
11 éve 1 hónapja #33766
Írta: atesz5
atesz5 válaszolt a következő témában: A tökéletes önéletrajz
Szervusz Gergoo
Köszönöm a válaszodat!
De az a igazság, hogy minden álláshelyre elvárják az önéletrajzot és a motivációs levelet!
Írtad a Templeta-t, szerintem nincs olyan ember a világon , aki ne venne segítségül egy - kettő sablon levelet az írásakor!
A sablon levelek pedig nyelvtanilag rendben vannak!
A nyelvtani segítség pedig ahhoz kellene nekem, amit én megfogalmazok magyarul , majd lefordítom német nyelvre, hogy szórend helyes-e?
Erre értettem a nyelvtani részt!
Köszönöm a válaszodat!
De az a igazság, hogy minden álláshelyre elvárják az önéletrajzot és a motivációs levelet!
Írtad a Templeta-t, szerintem nincs olyan ember a világon , aki ne venne segítségül egy - kettő sablon levelet az írásakor!
A sablon levelek pedig nyelvtanilag rendben vannak!
A nyelvtani segítség pedig ahhoz kellene nekem, amit én megfogalmazok magyarul , majd lefordítom német nyelvre, hogy szórend helyes-e?
Erre értettem a nyelvtani részt!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 1 hónapja #33767
Írta: Gergoo
Száz szónak is egy a vége, én azt tudom tanácsolni, hogy a facebook csoportokban nézzél körül, ott szokott hirdetni (spammelni) állandóan egy ilyen önéletrajzkészítő fordítóiroda de ismétlem sok értelmét nem látom! Partnerünk is bekapott ezekből a "profi" önéletrajzokból egy tucatot, elég egyformák, szóval a harmadik után (akit ugye felesleges is volt felhivnia) ment mind olvasás nélkül a kukába!
Gergoo válaszolt a következő témában: A tökéletes önéletrajz
Persze. Az önéletrajzodat amit Te írtál! Nem pedig amit pl. egy német HR-es ismerős írt meg neked.atesz5 írta: De az a igazság, hogy minden álláshelyre elvárják az önéletrajzot és a motivációs levelet!
Száz szónak is egy a vége, én azt tudom tanácsolni, hogy a facebook csoportokban nézzél körül, ott szokott hirdetni (spammelni) állandóan egy ilyen önéletrajzkészítő fordítóiroda de ismétlem sok értelmét nem látom! Partnerünk is bekapott ezekből a "profi" önéletrajzokból egy tucatot, elég egyformák, szóval a harmadik után (akit ugye felesleges is volt felhivnia) ment mind olvasás nélkül a kukába!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső