Szobalány állás Németország
- dianalayla
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Igen! Ez sokszor alapvetö probléma, de ez szinte minden szakmánál meg van! Itt a BRD-ben alapvetöen magasabbak a kövtelmények. Esetedben ha otthon takaritasz, akkor leállsz valamikor hogy neked ez igy elég s igy jó! Itt a "kuncsaft" szabja meg hogy mi az elég és a jó! Ebben az esetben a munkaadó. Sokszor nehéz azt a szeintet megtalálni, hogy elég jó legyen valami (átvegyék) de ne túl jó, mert az meg nem fizetik! Mi képeket kreálunk a munkahelyen a VW-nek. Nekünk is csak olyan jónak kell lennünk, hogy a megvegyék amit csinálunk, de ez a szint jóval magsabb mint Mo.-on!eper25 írta: Itthon még elfantáziáltam róla, hogy hát otthon is takarítok, meg ilyesmi nem lehet az olyan nehéz. De amikor szembesültem.. az nem volt tul kellemes. Tehát örülök, hogy volt lehetőségem erre, és megpróbálom megbecsülni magam.
DCT
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Sajnos az utobbi idöben nem sürün jelennek meg a valaszaim, mertItt a "kuncsaft" szabja meg hogy mi az elég és a jó! Ebben az esetben a munkaadó. Sokszor nehéz azt a szeintet megtalálni, hogy elég jó legyen valami (átvegyék) de ne túl jó, mert az meg nem fizetik!
valoszinü, hogy " tul ferfias" vagyok
Ezt amit leirtal dct. mar ezerszer leirtuk csak a lyanyok nem olvasnak visszafele
a forumokon.............
De ez gondolom, hogy magyarban is ugy van mint nemetben:
- aki rendel az fizet -
De hanyszor irtuk mar azt is, hogy szerzödes nelkül senki ne dolgozzon,
megha ez a szerzödes csak egy Bierdeckel-en köttetik is
Mehet Gergö?????
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- dya
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- eper25
- Látogató
Én mint már írtam, azt gondoltam, hogy nem lesz olyan vészes, hisz otthon is takarít az ember, de ez valami borzalom néha...
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Na, ja! Szóval dolgozni kell a munkahelyeken! Nekem jó a munkám, irodában (ülve) végzem de a munkaidöben 10 percünk van, a többi efektiv munkával telik el! Tudod, azért is fizetnek itt mindenhol jobban mint Mo.-on, mert itt dolgoznak is a munkaidöben..... Pihenni otthon kell és lehet!eper25 írta: hát nagyon kemény melóra kell készülnöd. mindent gyorsan kell csinálni és nagyon precízen. Én mint már írtam, azt gondoltam, hogy nem lesz olyan vészes, hisz otthon is takarít az ember, de ez valami borzalom néha...
DCT