Friss álláshirdetések

Több
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #6864 Írta: pluman
pluman válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Bocsánat,hogy ide írok de nagyon neu :-) vagyok ezen az oldalon.
Bemutatkoznék P.Laci vagyok és mint sok mindenki én is állást keresek Németországban. Tudnátok nekem segíteni mégis hol kezdjem a böngészést?
Láttam a kis linket amit Gergő betett, ha azt kitöltöm akkor???
Nyelvtudásom: Kezdő.
Előre is köszönöm!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 2 hónapja #6866 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

pluman írta: Bocsánat,hogy ide írok de nagyon neu :-) vagyok ezen az oldalon.
Bemutatkoznék P.Laci vagyok és mint sok mindenki én is állást keresek Németországban. Tudnátok nekem segíteni mégis hol kezdjem a böngészést?
Láttam a kis linket amit Gergő betett, ha azt kitöltöm akkor???
Nyelvtudásom: Kezdő.
Előre is köszönöm!

Szia Laci,
Hol is kezd? Hát, jó alaposan nézz körül. ;) Holnap reggelre sokkal tájékozottabb leszel. :laugh: Komolyra fordítva a szót, nyilván célirányosan álláslehetőségeket szeretnél olvasni. Nos, vannak az oldalon apróhirdetések, álláshirdetések és feliratkozhatsz azon a kis linken pl. olyan munkákra ahol magyarul is jó ha beszélsz, de ezt már írtam.
Sok sikert!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pluman

Több
13 éve 2 hónapja #6893 Írta: Gergoo

sziszko írta: amúgy szerintem ha kap 7eurot óránkét az sem rossz dolgozik 10órát/nap és ha a hétvégéket nem számoljuk szorozd fel 22-vel akkor 429000ft/hó.

Nos, nem tudom hány órát dolgozik a férje jelenleg de partnerünk pont azért vesz fel elegendő embert, hogy ne fizessen ki pótlékokat feleslegesen. Ha ennek ellenére keletkezik túlóra akkor pedig abból először feltöltik a zeitkonto számlát. Csak azért írom, hogy ne számoljon senki egyből felsőhangon és csalódás legyen a vége. ;)

Több
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #6899 Írta: Gergoo

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: lacko

Több
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #6907 Írta: sziszko
sziszko válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Gergoo írta: Csak azért írom, hogy ne számoljon senki egyből felsőhangon és csalódás legyen a vége. ;)

Igen, így van számoljunk a legaljával és utána lehet örülni,ha több lesz:) De ha most az elején kap 7eurot gondolom amint jobban belejön emelik.

Az én férjem itt jelentkezett a villanyszerelői állásra(a nyelvtudás nélkülire), elvileg ok,hogy mehet, de még nem hívtak csak e-mail-ben tájékoztattak. Remélem hamarosan többet tudunk ;)

Több
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #6945 Írta: sziszko
sziszko válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Bocsi, nem vettem észre,hogy írtál, nem küld értesítőt semmi így csak bogarászok :( Igen észrevettem de csak miután elküldtem :)
Nektek jött valami válasz már az itt hirdetett munkáról? Én félek,hogy nem lesz belőle semmi :(( de lehet,hogy csak én parázom túl :)