Friss álláshirdetések
- kgabesz
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Itt a fórumon nem jelentetünk meg természetesen hirdetéseket.
Egyébként az apróhirdetéseknél sem tudunk olyasmit elfogadni, hogy pl. takarítókat keresek, küldöm a részleteket e-mailben. Szóval jól fogalmazd meg, minden benne legyen amitől álláshirdetésnek minősíthetjük. Természetesen ellenőrizni is fogjuk és ha nem felel meg elveinknek, fenntartjuk a jogot, hogy nem jelentetjük meg.
- krisztina
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Krisztina!krisztina írta: Nagyon jó német nyelvtudással keresek kollegákat, ingatlanszakmai területre! Mindent megtanítunk, nem baj, ha még nem dolgoztál ilyen területen. Fontos, hogy x vagy környékén élj! Másodállásban is végezhető, nagyon jól fizető munka. Bemutatkozásokat privátban kérném, email cím megadásával! e-mail cím
Ez most komoly volt?
Egy órával és 15 perccel az utolsó hozzszólást követően???
Két héttel pedig azután, hogy e-mailben már jeleztem neked:
1. A fórum nem hirdetési felület! (van apróhirdetés modul, nem értem, tényleg)
2. Nem kívánunk ügynöki álláshirdetéseket megjelentetni!
- MyWay
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Gergoo írta: Ha a felső két opció beállításával nem tudsz olyan hírlevelet igényelni ami érdekelne akkor az alsó két helyre tetszés szerint, vesszővel elválasztva írd a szakmákat illetve városokat.
Természetesen a város rovatba írhatsz tartományokat vagy akár Deutschland-ot is.
Okés beírtam germán hont illetve vagy tíz területet remélen nem üti majd ki a sok ajánlat a postaládámat.
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Huhhhh Szakmáról volt szó nem területekről. A legkisebb listán volt 28000 találat. Pontosíts kérlek, szakmákat adj meg.MyWay írta:
Gergoo írta: Ha a felső két opció beállításával nem tudsz olyan hírlevelet igényelni ami érdekelne akkor az alsó két helyre tetszés szerint, vesszővel elválasztva írd a szakmákat illetve városokat.
Természetesen a város rovatba írhatsz tartományokat vagy akár Deutschland-ot is.
Okés beírtam germán hont illetve vagy tíz területet remélen nem üti majd ki a sok ajánlat a postaládámat.