Friss álláshirdetések

• kgabesz
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #7602 Írta: kgabesz
kgabesz válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Sziasztok! Mar 1 jo parszor irtam az allashirdetesekhez,de vmiert nem latom soha!!??Vki tudna segiteni,hogy miert!!aztan kuldom a reszleteket!Üdv(remelem,hogy most tobb sikerrel jarok)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 2 hónapja #7603 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Az álláshirdetésekhez biztos nem írtál. Segítek. Menü/Apróhirdetések/Hirdetés feladása
Itt a fórumon nem jelentetünk meg természetesen hirdetéseket.
Egyébként az apróhirdetéseknél sem tudunk olyasmit elfogadni, hogy pl. takarítókat keresek, küldöm a részleteket e-mailben. Szóval jól fogalmazd meg, minden benne legyen amitől álláshirdetésnek minősíthetjük. Természetesen ellenőrizni is fogjuk és ha nem felel meg elveinknek, fenntartjuk a jogot, hogy nem jelentetjük meg.

Több
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #7605 Írta: krisztina
krisztina válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Nagyon jó német nyelvtudással keresek kollegákat, ingatlanszakmai területre! Mindent megtanítunk, nem baj, ha még nem dolgoztál ilyen területen. Fontos, hogy x vagy környékén élj! Másodállásban is végezhető, nagyon jól fizető munka. Bemutatkozásokat privátban kérném, email cím megadásával! e-mail cím

Több
13 éve 2 hónapja #7607 Írta: Gergoo

krisztina írta: Nagyon jó német nyelvtudással keresek kollegákat, ingatlanszakmai területre! Mindent megtanítunk, nem baj, ha még nem dolgoztál ilyen területen. Fontos, hogy x vagy környékén élj! Másodállásban is végezhető, nagyon jól fizető munka. Bemutatkozásokat privátban kérném, email cím megadásával! e-mail cím

Krisztina! :woohoo:
Ez most komoly volt?
Egy órával és 15 perccel az utolsó hozzszólást követően???
Két héttel pedig azután, hogy e-mailben már jeleztem neked:
1. A fórum nem hirdetési felület! (van apróhirdetés modul, nem értem, tényleg)
2. Nem kívánunk ügynöki álláshirdetéseket megjelentetni!

Több
13 éve 2 hónapja #7617 Írta: MyWay
MyWay válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Gergoo írta: Ha a felső két opció beállításával nem tudsz olyan hírlevelet igényelni ami érdekelne akkor az alsó két helyre tetszés szerint, vesszővel elválasztva írd a szakmákat illetve városokat.
Természetesen a város rovatba írhatsz tartományokat vagy akár Deutschland-ot is. ;)

Okés beírtam germán hont illetve vagy tíz területet remélen nem üti majd ki a sok ajánlat a postaládámat. :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Több
13 éve 2 hónapja #7628 Írta: Gergoo

MyWay írta:

Gergoo írta: Ha a felső két opció beállításával nem tudsz olyan hírlevelet igényelni ami érdekelne akkor az alsó két helyre tetszés szerint, vesszővel elválasztva írd a szakmákat illetve városokat.
Természetesen a város rovatba írhatsz tartományokat vagy akár Deutschland-ot is. ;)

Okés beírtam germán hont illetve vagy tíz területet remélen nem üti majd ki a sok ajánlat a postaládámat. :D

Huhhhh :ohmy: Szakmáról volt szó nem területekről. A legkisebb listán volt 28000 találat. :woohoo: Pontosíts kérlek, szakmákat adj meg.