Friss álláshirdetések

Több
12 éve 9 hónapja #14355 Írta: Gergoo

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 9 hónapja #14357 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

zolipapa65aa írta: Gergoo! Te is tudod,hogy nem vagy vétkes de azt is,hogy minimum 2 fajta ember van:az egyik mindent megtesz,hogy boldoguljon(mint azt olvassuk sok kitűnő ,és itt a legtöbb témához hozzászóló és evvel mindenkit segítő ember) és a másik:ő az az ember akire a következők jellemzőek: Ami egy echte németnek is jó fizetés az neki rabszolgabér, hogy van az hogy az idióta német ember még nem perfekt magyar,hogy hogy nincs németországban 13,14,15,16 havi munkabér (magyar sm -nek17és18) hogyan lehetséges hogy nem a hiltonban van a munkásszállás,hogyan lehet, hogy 2 nap munka után nincs 3év munkanélküli segély, és még írhatnám oldalakon keresztül ,de minek? Elnézést,ha untattalak Benneteket de a hülyék mindig idegesítettek és ez már így is marad.

Kedves Zoltán! Ehez még talán annyit tudnék hozzáfűzni, hogy azok akik otthon is megéltek, csak jobbat szeretnének és céltudatosan, időt és fáradságot nem sajnálva, MAGUK veszik kezükbe az életük irányitását, azoknak itt, mindenki szivesen megad minden segítséget és információt! Buta, álmodózok azonban mindíg lesznek, akik másoktól árják el, hogy itt megoldódjon a szorúlt helyzetük!

Nos, ez a második csoport, itt Németországban sem fogja
megtalálni a megoldást, és pár nap, vagy hét után visszamennek!

DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bayer

Több
12 éve 9 hónapja #14446 Írta: zolipapa65aa
zolipapa65aa válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Az álláspontunk teljesen megegyezik kedves Decotex!

Több
12 éve 9 hónapja #14470 Írta: federics
federics válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Sziasztok nem tudok feliratkozni ide mit csináljak?Engem is érdekelne Németben munka voltam már kint tüzihorganyzóban és napelemeket szerelni.De bármilyen munka érdekel.

Több
12 éve 9 hónapja #14541 Írta: Alex1992
Alex1992 válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Szia Gergoo!

Sikerült! (Nagyobbik fiam elsőre feltöltötte!) ;)
Hát,igen ismét kiderült ,hogy számítógép közelébe nem érdemes mennem! :laugh: :silly:
Tudsz esetleg még olyan oldalakat ahova hegesztőket keresnek? (Tig,Mig-Mag,stb)
18év munkatapasztalat megvan,dolgoztam is 2 évet Németbe,de "sajnos" Magyarokkal voltam együtt így nem nagyon nem kellet a Németet tanulnom,de azért ragadt rám valami .
Minimális alapfokú megvan,de a szaknyelvet nagyon tudom!!

Előre is köszönöm a segítséget!

További szép estét mindenkinek!!

Több
12 éve 9 hónapja #14563 Írta: Julianna
Julianna válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Alex1992 írta: Tudsz esetleg még olyan oldalakat ahova hegesztőket keresnek? (Tig,Mig-Mag,stb)
18év munkatapasztalat megvan,dolgoztam is 2 évet Németbe,de "sajnos" Magyarokkal voltam együtt így nem nagyon nem kellet a Németet tanulnom,de azért ragadt rám valami .
Minimális alapfokú megvan,de a szaknyelvet nagyon tudom!!

Nézz körül itt, rengeteg (100 :ohmy: ) hegesztöt keresnek, a hirdetés német -magyar nyelven íródott!

de.jobrapido.com/?w=ungarisch&l=m%C3%BCn...ert&utm_medium=email

A Diwa német munkaközvetítö becsületes cég. :)