Friss álláshirdetések

Több
12 éve 11 hónapja #10659 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

vargatibi írta: Ha az itteni hirdetesre valaszolva tesznek a fejemre magasrol akkor mit tegyek mert ez törtent több hirdetesre jelentkeztem s semmi valasz akkor ez az oldal is mehet a többi köze??

Nos, vártam egy ideig a válaszra de azt hiszem a lényege az volt a hozzászólásnak, hogy csalódottságod publikus legyen és már a vétkes fejét is tálcán nyújtottad. Én viszont vettem a fáradtságot, hogy ha már neked nincs másra időd csak vagdalkozni, hogy miről is van szó, mit tettél Te és konkrét választ lehessen adni a feltett kérdésedre: "mit tegyek?"
Szóval, egy hónapja és három hete Egy kis segítséget kértél.
Egyidejűleg jelentkeztél is egy hírlevélre, amit következő naptól a mai napig 48 e-mailt küldve biztosítottunk* neked. (*a múlt időt helyesen használtam, később látni fogjátok) ;)
Nos, elkezdtem időben visszafelé ellenőrzni a neked küldött hírleveleket.
December 14.: Opened-Clicked
December 12.: Unopened
December 11.: Unopened
December 10.: Unopened
December 8.: Unopened
December 5.: Unopened
December 4.: Unopened
Nem szeretnék senkit untatni, ez így ment november 25-ig. Tovább nem is folytattam, ennyi nekem elég is volt. A konzekvenciákat levontam (időszerű is mert heteken belül döntenem kell, hogy havi 75USD helyett havi 200USD-ért érdemes-e ingyenesen biztosítanom a hírleveleket)
és úgy tűnik meg is van a megoldás, ahogy vargatibi is írta:
Ő és a hozzá hasonló "nagyon komolyan munkát keresők" mennek a többi (töröltek) közé.
Szóval, Tibi! Köszönöm, hogy segítettél megoldani egy már több hete foglalkoztató problémámat, nagyon hálás vagyok érte. ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #10660 Írta: Gergoo

A "mit tegyek?" kérdésre elfelejtettem válaszolni, csak nagyon röviden:
Keress munkát! Jelentkezz a hirdetésekre! Ha valaki a jövőben pedig ingyenesen küldi majd neked a legfrisebbeket, legalább olvasd el! Különben az egész komolytalan és csak egy vicc részedről!

Több
12 éve 11 hónapja #10662 Írta: Gergoo

Sziasztok,
A korábban felmerült "reklamáció" kapcsán megvizsgáltuk hírleveleink több hónapos statisztikáját és a mai naptól az alábbiak szerint módosítjuk feltételeit:
1. Töröljük azoknak a feliratkozását akik az első két hétben egyetlen e-mailt nem olvasnak el.
2. Töröljük azoknak a feliratkozását akik az első egy hónapban a kiküldött e-mailek 10%-nál kevesebbet olvasnak el.
Minden egyéb tekintetben a szolgáltatás változatlan marad.

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 11 hónapja #10663 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Szia Gergö!
Nagyon egyet tudok erteni Veled!
Ha valaki allast keres, akkor keressen...es adjon be több palyazatot.
Maya is ezt irta, Ö pedig mar tapasztalta.
Es: egyet tudok erteni Decotexttel, nem varnak itt rank tart karokkal, amikor van egy csomo nemet munkanelküli is.
Palyazni kell, es olyan munkat vegezni kifogastalan minösegben es menniysegben, amit keresnek, akkor van esely.
Es akkor lehet megfelelö allast talalni, es azt meg is tartani.
Es ebben az esetben lehet jol megelni itt.
Te meg ne veszitsd el a kedvedet, mert mint ahogy olvassuk, sokan vannak olyanok is, akik megtalaljak a megfelelö allast itt az oldalon.
szia:
Eva

Több
12 éve 11 hónapja #10730 Írta: zolipapa65aa
zolipapa65aa válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Gergoo!Te is tudod,hogy nem vagy vétkes de azt is,hogy minimum 2 fajta ember van:az egyik mindent megtesz,hogy boldoguljon(mint azt olvassuk sok kitűnő ,és itt a legtöbb témához hozzászóló és evvel mindenkit segítő ember)és a másik:ő az az ember akire a következők jellemzőek:Ami egy echte németnek is jó fizetés az neki rabszolgabér,hogy van az hogy az idióta német ember még nem perfekt magyar,hogy hogy nincs németországban 13,14,15,16 havi munkabér(magyar sm -nek17és18)hogyan lehetséges hogy nem a hiltonban van a munkásszállás,hogyan lehet, hogy2 nap munka után nincs 3év munkanélküli segély,és még írhatnám oldalakon keresztül ,de minek?Elnézést,ha untattalak Benneteket de a hülyék mindig idegesítettek és ez már így is marad.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eva10

Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14354 Írta: Alex1992
Alex1992 válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Szia Gergoo!

Próbáltam jelentkezni a Németországi hegesztői munkára,de at önéletrajzot nem engedi feltölteni semmilyen formátumba (pdf, Open office stb..)

van valamilyen ötleted mit csináltam rosszul?

Válaszod előre is köszönöm

Üdv..Tamás