Friss álláshirdetések
- leganorzs
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 7
12 éve 7 hónapja #18254
Írta: leganorzs
leganorzs válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések
Köszi a gyors választ!! Igen rendre kapom a hírleveleket, csak nem itt-ott iratkoztam fel és nem eset le.... Köszönöm a lehetőséget is...!!! Most "gyűjtögető" vagyok és begyűjtök minden lehetőséget....
További szép estét!!!
További szép estét!!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- entlitti
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 7 hónapja #18297
Írta: entlitti
entlitti válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések
Jó napot! Új vagyok még itt de szimpatikusnak tűnik az oldal, és érdeklődnék hogy kommissiós munkákra esetleg keresnek jelenleg is embert ? németet társalgási szinten beszélem, angolul pedig középfokon.
22 éves vagyok, úgyhogy sajnos szakmával még nem rendelkezem, ezért gondoltam először a kommisiós munkát !
Előre is köszönöm a segítséget!
22 éves vagyok, úgyhogy sajnos szakmával még nem rendelkezem, ezért gondoltam először a kommisiós munkát !
Előre is köszönöm a segítséget!
- dav
- Látogató
12 éve 7 hónapja #18316
Írta: dav
dav válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések
Üdvözlet Mindenkinek!
Új látogató, illetve aktív álláskereső vagyok. Sajnos Magyarországon nem találok munkát, így keresek Németországban. Németül alap fokon beszélek, pontosabban megértetem magam telefonon, tudok vásárolni stb. Érettségim van. Dolgoztam szobafestőként és gyárban betanított munkásként. Valójában egyetemre gyűjtök, ill. gyűjtenék, és a megélhetés sem utolsó szempont. Érdeklődnék, hogy az "5 fő szobafestő" atomerőmű karbantartására, van-e még esetleg üres hely? Regisztráltam és elküldtem az önéletrajzom, remélem kedvező lesz. Minden tanácsot, segítséget szívesen fogadok. Jó a fórum, gyakorlatias, tetszik.
Gratula Gergő Üdv: Dávid
Új látogató, illetve aktív álláskereső vagyok. Sajnos Magyarországon nem találok munkát, így keresek Németországban. Németül alap fokon beszélek, pontosabban megértetem magam telefonon, tudok vásárolni stb. Érettségim van. Dolgoztam szobafestőként és gyárban betanított munkásként. Valójában egyetemre gyűjtök, ill. gyűjtenék, és a megélhetés sem utolsó szempont. Érdeklődnék, hogy az "5 fő szobafestő" atomerőmű karbantartására, van-e még esetleg üres hely? Regisztráltam és elküldtem az önéletrajzom, remélem kedvező lesz. Minden tanácsot, segítséget szívesen fogadok. Jó a fórum, gyakorlatias, tetszik.
Gratula Gergő Üdv: Dávid
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 6 hónapja #18368
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések
Keresnek. A nem aktuális hirdetések "A pozíció jelenleg nem elérhető!" sorral vannak megkülönböztetve. Rossz hír, hogy úgy tudom jelenleg csak targoncás kell de ez folyamatosan változik.entlitti írta: Jkommissiós munkákra esetleg keresnek jelenleg is embert ?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 6 hónapja #18369
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések
Még aktuális de minimum középfok kell!dav írta: Érdeklődnék, hogy az "5 fő szobafestő" atomerőmű karbantartására, van-e még esetleg üres hely?
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- MataHarr1
- Látogató
12 éve 6 hónapja #18618
Írta: MataHarr1
MataHarr1 válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések
Sziasztok !
Elnezest a benazasomert de meg uj vagyok az oldalon . Probaltam hasznalni a legelso oldalon levo linket , be is irtam a kert a kodot de nem tortenik semmi , csaj annyi hogy kapok egy ujabb es ujabb kodot . Mit rontok el ?
Elore is koszonom a segitseget !
Elnezest a benazasomert de meg uj vagyok az oldalon . Probaltam hasznalni a legelso oldalon levo linket , be is irtam a kert a kodot de nem tortenik semmi , csaj annyi hogy kapok egy ujabb es ujabb kodot . Mit rontok el ?
Elore is koszonom a segitseget !