Friss álláshirdetések

Több
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #6948 Írta: szaky
szaky válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Gergoo írta: Nos, vannak az oldalon apróhirdetések, álláshirdetések és feliratkozhatsz azon a kis linken pl. olyan munkákra ahol magyarul is jó ha beszélsz, de ezt már írtam.
Sok sikert!

Sziasztok
alabb olvastam, hogy Gergo ajanlott olyan oldalt, ahol gyenge nemetnyelvtudassal is illetve magyar nyelvtudassal is lehet munkat keresni.
Sajna nem talaltam meg, legy szives Gergo ird meg nekem is azt a linket.

szaky.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 2 hónapja #6949 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

szaky írta: Sziasztok
alabb olvastam, hogy Gergo ajanlott olyan oldalt, ahol gyenge nemetnyelvtudassal is illetve magyar nyelvtudassal is lehet munkat keresni.
Sajna nem talaltam meg, legy szives Gergo ird meg nekem is azt a linket.

szaky.

Íme: Ungarisch Jobs in Deutschland
Ám gyenge német nyelvtudásról szó sem volt. Erről a hírlevélről 99%-ban német és magyar nyelvtudást is igénylő álláshirdetésekről kapsz értesítést. ;)

Több
13 éve 2 hónapja #7053 Írta: Gergoo

Ez a szolgáltatásunk (méltán) :) nagyon népszerű lett néhány nap alatt. Több száz egyedi hírlevelet szálítunk már reggelente a legfrisebb álláshirdetésekkel, a legsikeresebbek mellett az összeset egy csokorba gyűjtjük és a fórum oldalakon a fórum menüje felett, legördülő listából a meglévőkre már jelentkezhettek is. ;)
Folyamatosan frissítjük az eddigi hírlevél kérések alapján de a legalsó, "Máshol, más munka" opcióval feliratkozhattok egyedi elképzelés szerint kialakított friss állásajánlatokról értesitő e-mail-ekre is. ;)
Ennél egyszerűbb és kényelmesebb munkakeresést elképzelni sem tudok :laugh: szóval, hajrá, ne kíméljetek bennünket. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: eras72

Több
13 éve 2 hónapja #7062 Írta: chris0612
chris0612 válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Nagyon jó valóban. Jelentkezni szerettem volna frankfurti taroncavezetői állásra, és a link valami miatt nem volt elérhető. A hiba az én készülékemben lenne?:-))

Több
13 éve 2 hónapja #7063 Írta: Gergoo

Valószínűleg igen mert most ellenőriztem és hibátlan. Próbáld meg más böngészővel, hátha. ;)

Több
13 éve 2 hónapja #7068 Írta: chris0612
chris0612 válaszolt a következő témában: Friss álláshirdetések

Dieses Stellenangebot ist leider nicht mehr verfügbar. :-( Ez a probléma:-(