Két minijob, két munkahely
- bettike28
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 1 hete - 13 éve 1 hete #9162
Írta: bettike28
bettike28 válaszolt a következő témában: Két minijob, két munkahely
Valaki megtudná nekem mondani, hogy minijob-ot főállás nélkül lehet e vállalni kettőt?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kisne
- Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
13 éve 1 hete #9167
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Két minijob, két munkahely
Szio
Annyit vállalsz amennyit akarsz, de második után már annyi adot levonnak ,hogy nem éri meg és a legtőbb esetben ugye a második minijobbos nem vessz fel mert neki is 21%-ot kell adot fizetni utánad.
De olvasd végig a forumot ezt már tőbbszőr kibeszéltük
Üdv Terézia
Annyit vállalsz amennyit akarsz, de második után már annyi adot levonnak ,hogy nem éri meg és a legtőbb esetben ugye a második minijobbos nem vessz fel mert neki is 21%-ot kell adot fizetni utánad.
De olvasd végig a forumot ezt már tőbbszőr kibeszéltük
Üdv Terézia
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, bettike28
- bettike28
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 1 hete #9192
Írta: bettike28
bettike28 válaszolt a következő témában: Két minijob, két munkahely
Köszönöm a választ!
És ha az első 400 eurós munka után egy 200 eurósat vállalok ez akkor is így van?
És ha az első 400 eurós munka után egy 200 eurósat vállalok ez akkor is így van?
- szamitimi
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #18136
Írta: szamitimi
szamitimi válaszolt a következő témában: Két minijob, két munkahely
Utánalovasva, már látom a minijob adta lehetőségeket. A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy mit kell kiszámolnom főállás mellett a minijob bevállalása előtt? Gondolom a 2 jövedelmet összevonják és bizinyos határ fölött nem éri meg. De mi ez a határ?
Köszi!
Köszi!
- szamitimi
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #18137
Írta: szamitimi
szamitimi válaszolt a következő témában: Két minijob, két munkahely
Minijobnál mit kell kiszámolni, hogy érdemes-e bevállalni? Mennyit ne haladja meg a havi jövedelmem?
Köszönettel!
Köszönettel!
- bayer
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
12 éve 7 hónapja - 12 éve 7 hónapja #18141
Írta: bayer
bayer válaszolt a következő témában: Két minijob, két munkahely
Aktuális kérdéseim:
1. feleségem október óta dolgozik szerződéssel Minijob-ban. Jön az adó bevallás ideje, kell neki és ha igen mit ez után beküldenie és hova stb.?
2. Most ajánlottak neki még egy Minijobot. Én kiküldetésben vagyok itt a magyar cégemtől, 2 gyerekkel, milyen adóosztályba esne ő ezzel, és mi maradna a második 400-ból?
Hétfőn megyünk az új céghez tárgyalni, azon gondolkodom, felajánljam-e nekik, hogy engem vegyenek fel Minire, az adózásilag mindkettőnknek jó, igaz? Vagy esetleg a magyar cég elvállalja a munkát és adok számlát nekik? Érdemes ezt szóba hozni? Melyik a jobb az ő szempontjukból?
Köszönöm az ötleteket előre is!
1. feleségem október óta dolgozik szerződéssel Minijob-ban. Jön az adó bevallás ideje, kell neki és ha igen mit ez után beküldenie és hova stb.?
2. Most ajánlottak neki még egy Minijobot. Én kiküldetésben vagyok itt a magyar cégemtől, 2 gyerekkel, milyen adóosztályba esne ő ezzel, és mi maradna a második 400-ból?
Hétfőn megyünk az új céghez tárgyalni, azon gondolkodom, felajánljam-e nekik, hogy engem vegyenek fel Minire, az adózásilag mindkettőnknek jó, igaz? Vagy esetleg a magyar cég elvállalja a munkát és adok számlát nekik? Érdemes ezt szóba hozni? Melyik a jobb az ő szempontjukból?
Köszönöm az ötleteket előre is!