Euwork
- pbeja
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7860
Írta: pbeja
Euwork téma létrehozva pbeja által
150 euró közvetítői díj?!? Tudtok valamit az euwork nevű cégről illetve a szlovák partneréről, K. Zsoltról? Idősgondozást kínálnak számomra elég zavaros módon. Nem a német jogszabályok szerint kellene adóznom, tb-t fizetnem stb, hanem a szlovák törvények szerint!
Kérik a bankszámlaszámomat is a 150 euró közvetítői díj mellé - mondván, hogy a magyar jogszabályok nem vonatkoznak a szlovák közvetítői partnerre, akivel én szerződést fogok kötni.
Szerződött már velük valaki? Hallottatok róluk bármit is?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
üdv: pBeja
Kérik a bankszámlaszámomat is a 150 euró közvetítői díj mellé - mondván, hogy a magyar jogszabályok nem vonatkoznak a szlovák közvetítői partnerre, akivel én szerződést fogok kötni.
Szerződött már velük valaki? Hallottatok róluk bármit is?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
üdv: pBeja
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Jozsef
- Nem elérhető
- New Member
- Egymast-segitve
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7862
Írta: Jozsef
Az informacio hatalom !
Jozsef válaszolt a következő témában: Euwork
A múlt héten én is rábukkantam az Euwork-re, szlovák-magyar és Németországba közvetít, szerintem nem tiszta az ügy mert nagyon bonyolítva vanés én a magam részéről elálltam tőllük mert a németországi, szlovák nő nem tudott egyértelmű válaszokat adni.
Lehet, hogy valós a munka de a pénzedhez, hogy jutsz hozzá, na az már kérdés.
Én nem ajánlom senkinek. Alapszabály, ha valaki pénzt kér, az már nem okés, az csak LEHÚZÁS!!!
Lehet, hogy valós a munka de a pénzedhez, hogy jutsz hozzá, na az már kérdés.
Én nem ajánlom senkinek. Alapszabály, ha valaki pénzt kér, az már nem okés, az csak LEHÚZÁS!!!
Az informacio hatalom !
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pbeja
- moki83
- Látogató
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7871
Írta: moki83
moki83 válaszolt a következő témában: Euwork
Igen, én voltam is benn a budapesti irodában náluk, angliai munkára mentem volna ki de 70000 Ft közvetítői díjat kértek, én meg kérdeztem, hogy nem-e lehetne majd az ottani fizetésemből, mire ők mondták, hogy azt mindenképp előre kell
Sokan dolgoznak ott, jönnek-mennek az emberek, tájékoztattak is, már azon a héten vittek is volna ki.. Csak éppen kicsit sokallottam előre ilyen sok pénzt..
Miért ejtenek ilyen hülye hibát, hogy átverés szaga legyen az előre elkért pénz miatt?
Sokan dolgoznak ott, jönnek-mennek az emberek, tájékoztattak is, már azon a héten vittek is volna ki.. Csak éppen kicsit sokallottam előre ilyen sok pénzt..
Miért ejtenek ilyen hülye hibát, hogy átverés szaga legyen az előre elkért pénz miatt?
- Tony
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
- dbordas
- Látogató
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7883
Írta: dbordas
dbordas válaszolt a következő témában: Euwork
Sziasztok!
Voltam a budapesti irodájukban 2x is. Én nem ajánlom Őket senkinek. Ha rajtuk múlott volna még most se lenne itt Németországban munkám.
Voltam a budapesti irodájukban 2x is. Én nem ajánlom Őket senkinek. Ha rajtuk múlott volna még most se lenne itt Németországban munkám.
- szabinacska
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9