Euwork
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
- Tony
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
12 éve 9 hónapja #14552
Írta: Tony
Tony válaszolt a következő témában: Euwork
Szia.
Ha nővérnek szeretnél jelentkezni bátran bevállalhatod, nincs közvetítői díj, semmi.
A párom is igy jött ki. Mi is paráztunk, de a sok magyar aiki itt dolgozik mind onnan jött.
Ha viszont a többi munkára szeretnél akkor felejtős:(
Ha nővérnek szeretnél jelentkezni bátran bevállalhatod, nincs közvetítői díj, semmi.
A párom is igy jött ki. Mi is paráztunk, de a sok magyar aiki itt dolgozik mind onnan jött.
Ha viszont a többi munkára szeretnél akkor felejtős:(
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- szabinacska
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
12 éve 9 hónapja #14553
Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Euwork
Szia!
Igen látom:) Mikor írtam ezt a kérdést akkor még nem találtam meg ezeket a hozzászólásokat, ugyanis én nem ide írtam. De úgy látom bejött amit gondoltam.
Igen látom:) Mikor írtam ezt a kérdést akkor még nem találtam meg ezeket a hozzászólásokat, ugyanis én nem ide írtam. De úgy látom bejött amit gondoltam.
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
12 éve 9 hónapja #14557
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Euwork
Szia,
akkor biztos Gergő helyezte át a megfelelő topikba a hozzászólásodat:)
Igen, csajnos ezek a fizetős munkaközvetítők otthon általában felejtősek, bár kis százalékban azért van, akinek bejött. Szerintem elég lutri, több a feketelistás mint a normális cég, inkább érdemesebb magánúton munkát keresni. Esetleg ha már itt vagy, a helyi Arbeitsagentur-nál is érdemes megpróbálkozni, bár az is változó, hogy ott mit ajánlanak. Itt ahol én lakom nekem csak tanácsokkal és brossúrákkal tudtak segíteni, meg ingyenes netes tanfolyamokkal (pl. email-levelezés, telefonkezelés, önéletrajzírás, ilyen és hasonló témákban lehet online ingyenes tanfolyamokat végezni - még nem próbáltam, de majd szándékomban áll). Más városokban hallottam, hogy konkrét munkát is ajánlottak, igaz, általában gyárban vagy gyorsétteremben, vagy öregek otthonában (megfelelő szakképesítéssel). Szóval ez szerintem helyfüggő.
A legjobb ha már itt vagy Németországban, vagy ha otthonról próbálkozol, akkor nagyon nézd meg, informáld le a céget. Az már általában intő jel, ha előre pénzt kérnek, mielőtt még bármit is kínáltak volna... Maya régebben felrakott valahová egy címet, ami egy otthoni munkaközvetítő ami hivatalos, a Szeszgyár utcában van arra emlékszem, de sajnos a pontos címére és a nevére nem. De sztem a neten megtalálod. Ők elvileg hivatalosan és ingyenesen közvetítenek.
Sok szerencsét!
akkor biztos Gergő helyezte át a megfelelő topikba a hozzászólásodat:)
Igen, csajnos ezek a fizetős munkaközvetítők otthon általában felejtősek, bár kis százalékban azért van, akinek bejött. Szerintem elég lutri, több a feketelistás mint a normális cég, inkább érdemesebb magánúton munkát keresni. Esetleg ha már itt vagy, a helyi Arbeitsagentur-nál is érdemes megpróbálkozni, bár az is változó, hogy ott mit ajánlanak. Itt ahol én lakom nekem csak tanácsokkal és brossúrákkal tudtak segíteni, meg ingyenes netes tanfolyamokkal (pl. email-levelezés, telefonkezelés, önéletrajzírás, ilyen és hasonló témákban lehet online ingyenes tanfolyamokat végezni - még nem próbáltam, de majd szándékomban áll). Más városokban hallottam, hogy konkrét munkát is ajánlottak, igaz, általában gyárban vagy gyorsétteremben, vagy öregek otthonában (megfelelő szakképesítéssel). Szóval ez szerintem helyfüggő.
A legjobb ha már itt vagy Németországban, vagy ha otthonról próbálkozol, akkor nagyon nézd meg, informáld le a céget. Az már általában intő jel, ha előre pénzt kérnek, mielőtt még bármit is kínáltak volna... Maya régebben felrakott valahová egy címet, ami egy otthoni munkaközvetítő ami hivatalos, a Szeszgyár utcában van arra emlékszem, de sajnos a pontos címére és a nevére nem. De sztem a neten megtalálod. Ők elvileg hivatalosan és ingyenesen közvetítenek.
Sok szerencsét!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 9 hónapja #14560
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Euwork
Ez az AFSZ elérhetősége:
Eu Integrációs Kirendeltség
Vezető: Lengyelné Varga Nóra
Cím: 1086 Budapest, Szeszgyár u. 4.
Ügyfélfogadási idő:
Hétfőtől csütörtökig:
9:00-tól 15:00 óráig.
Pénteken a személyes ügyfélfogadás szünetel.
www.afsz.hu/engine.aspx?page=archivum_elerhetosegek
www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_eures
Eu Integrációs Kirendeltség
Vezető: Lengyelné Varga Nóra
Cím: 1086 Budapest, Szeszgyár u. 4.
Ügyfélfogadási idő:
Hétfőtől csütörtökig:
9:00-tól 15:00 óráig.
Pénteken a személyes ügyfélfogadás szünetel.
www.afsz.hu/engine.aspx?page=archivum_elerhetosegek
www.afsz.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_eures
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szabinacska, kirschblute
- candy000
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 5