skaciék esélyei
- skaci64
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Nagyon szépen megköszönném,ha elküldenéd.Én tanultam németül,sok mindent megértek,valaha folyékonyan tudtam beszélni.Most,hogy ujra átnézem,sok minden megmaradt bennem.Alapszavak,igék,ragozások,stb..) A többiek is probálják tanulni...Köszönöm mindenkinek a hozzászolásait,nagyon kedvesek vagytok..) Remélem,nekem is sikerül segitenem nektek akármiben,szivesen viszonzom.) Puszijaim!Eva10 írta: A Deutsch für Ärztinnen und Ärzte van meg igy nekem, ha kell, atküldhetem.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
Nagyon sajnalom, de kicsit elkestel....tegnap napközben es kora delutan is raertem, es szabad volt a gepem. Most mar sajnos dolgozom rajta es kell a net. Sajnos eleg lassu a netem, igy ha hasznalom a netet, akkor nem tud menni a file-küldes. Illetve ha az megy, akkor ugy lelassul a net, hogy nem tudom hasznalni. Hetközben meg dolgozom, illetve itthon megint hasznalom a netet. Itt is ugy szoktam lenni, hogy feljövök, közben dolgozom, net-tv-zek, es neha idenezek.
Esetleg jövö hetvegen, de ezt meg nem tudom, kerdezz majd ra, hogy ne felejtsem el. Sajnos kep formatumban van a szöveg, ezert is nagy a file.
szia:
Eva
- cintamani
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 17
szoval par napja astarta kozetett egy linket, ahol ebookok, hangoskonyvek stb vannak (ami nagyon hasznos, sok erdekes dolog van, koszonom neki )
Ott keress ra a teged erdeklo dologra, en azt talaltam nyelvkonyvnek cd-vel, tankonyvvel, munkafuzettel: Deutsch im Krankenhaus neu.
Egy probat meger
szia
- skaci64
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- skaci64
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
skaci64 írta: Uj kérdésem lenne...Az önéletrajzokban brutto fizetési igényt kérnek..A nettokat már megtaláltam,de mennyit irjak be bruttonak,hogy ne legyen se sok,se kevés,és mégiscsak szakképzett fizetés legyen.Tudom,sok megegyezés kérdése..de a minimum brutto fizetés mennyi lehet?
Egy hozzávetőleges átlagos ÉVES BRUTTO fizetést itt megnézhetsz >>>> MASSZŐR FIZU Osszd el 12-vel. Na, annyi! Ahogy nézem (egy osztrák bér is van benne) úgy ~20 ezer átlagosan (az osztrák nélkül) ami durván 1660€ bruttó. Ahogy látod nem mindegy, hogy hol akarsz dolgozni, mert a bayoroknál drágább az élet mint keleten!
DCT