Nata lehetőségei
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
12 éve 9 hónapja #14008
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Nata lehetőségei
Szio Gergoo
Ebben egyetértünk, szerintem sem, hacsak nem egy mini jobbot .de azt is a kőzelben,mert ha ugye utazni kell ,benzin, jegy akkor már ugye nem is éri meg.
De szerintem Magyarországon ,is csak a gyerkekkel van, mert igy biztos nem alkalmazzák ,ennyi gyerekkel.
Üdv.Terézia
Ebben egyetértünk, szerintem sem, hacsak nem egy mini jobbot .de azt is a kőzelben,mert ha ugye utazni kell ,benzin, jegy akkor már ugye nem is éri meg.
De szerintem Magyarországon ,is csak a gyerkekkel van, mert igy biztos nem alkalmazzák ,ennyi gyerekkel.
Üdv.Terézia
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nata
- Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 76
12 éve 9 hónapja #14010
Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Nata lehetőségei
A gyerekekkel vagyok itthon, szeretnék elmenni dolgozni, de nincs részmunkaidős állás, pedig megyeszékhelyen élünk. Még három gyerek volt 12 órában dolgoztam mint ruházati eladó, addig még be nem zárták az üzletet, erre felé így mennek a dolgok, sajna
Természetessen az lenne a legjobb, ha a gyerkőcökkel lehetne minden édesanya egész nap, de akinek a férje minimálbért kap az nem teheti meg ebben az országban, hogy otthon ücsörögjön.
Természetessen az lenne a legjobb, ha a gyerkőcökkel lehetne minden édesanya egész nap, de akinek a férje minimálbért kap az nem teheti meg ebben az országban, hogy otthon ücsörögjön.
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 9 hónapja #14024
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Nata lehetőségei
Kedves Terézia !
Kedves Nati !
A nyelvtanuláshoz ment egy PÜ, hasznos, nekem bejött.
Ja, nem csak minimálbér mellett nem lehet itthon ülni, bár, mostanság munkát találni nehezebb, mint fehér hollót
De a gyerekek miatt minden megéri.
Biztos vagy benne?? Én eddig mást hallottamTudod a férfiak csak a fejükkel gondolkodnak és számolnak.
Kedves Nati !
A nyelvtanuláshoz ment egy PÜ, hasznos, nekem bejött.
Ja, nem csak minimálbér mellett nem lehet itthon ülni, bár, mostanság munkát találni nehezebb, mint fehér hollót
Jogos. Csak majd az esetleges hazajövetelnél lesznek később problémák, lásd DCT.Nem azért akarunk kimenni, hogy meggazdagodjunk, mert tudom, hogy ez lehetetlen, szeretnénk valami más életfelfogást átadni a gyerekeinknek mint ami most magyarországon van. Szeretnénk, ha mást is tapasztalnának.
De a gyerekek miatt minden megéri.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza