- Köszönetek: 65
bribug esélyei
- kirschblute
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
szerintem az első dolog, hogy legyen egy szerződésed, ami alapján ki tudod számolni, hogy mennyi pénzed lesz, hogyan tudtok gondoskodni a gyerekekről.
Ami nem könnyű, hogy bár szükség van az egészségügyben munkaerőre, de ismerősöm mondta, hogy már annyi a jelentkező, hogy válogatnak, a jobb tudásúak, jobb nyelvtudásúak között.
A nagyfiú, ha nem akar jönni/menni, hagyd otthon, hogy tartsa fent a lakást, élvezze az önállóságot és a felelősséget
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 464
kirschblute írta: A nagyfiú, ha nem akar jönni/menni, hagyd otthon, hogy tartsa fent a lakást, élvezze az önállóságot és a felelősséget
Aztán majd kialakul, hogy tényleg marad-e, vagy jön/megy utánatok. :ohmy:
El tetszett tévedni, nem a nagy nem akar menni, hanem a középsö (14 éves). Az igaz, hogy ö aztán biztos értékelné a szabadságot... :hyper: . Így az a baj, hogy pont neki lesz valószínüleg a legnehezebb a beilleszkedés is, a kamaszkor átkaival még tetézve.
A háromkeresös modell jól hangzik, de mondjuk odáig eljutni sem lesz egyszerü-olcsó-gyors... Persze nem akarok a poszterina párjának a zsebében turkálni, de ha megengedheti magának, akkor..... Csak tényleg nagyon gondosan és józanul kell felmérni a "worst case" eseteket is !!!
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Tudtam ám, hogy valami nem kerek! Lehet privat és állami is, abban nem vagyok viszont meg biztos, hogy evi 50K alatt lehet-e egyaltalan privat. (Lehet, időközben kiderült)gejza írta: Gergoo, ha a férje vállalkozó (ld. a posztban), akkor hogy lehetne "állami" - gesetzliche Krankenversicherungja ??? Már megvan az egyik nem...
Szóval a kérdés jogos és eldöntendő. Ha privátban van el kell intezni, hogy mehessen az allamiba (ez megint csak nem egy egyszerű ügy úgy tudom) mert különben a 3 gyerek csak akkor lesz biztosított amikor lesz bribugnak foallasa mert ugye a minijob felejtős illetve a legnagyobbnak amíg nem kezd el dolgozni. Addig pedig ez nem lesz olcsó.
- bribug
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kitiltva
-
- Köszönetek: 0
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Na, most ha nem megy kint a bolt akkor szerintem így ezt az ötletet (tehát össze sem vagytok házasodva, nem lesz biztosítás csak egy vagyonért, nem lesz munka, nyelvtudás sincs, etc, etc) ez most pihentessétek minimum fél évig.
- bribug
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kitiltva
-
- Köszönetek: 0