Roli feleségének esélyei
Szavazás: Roli feleségének esélyei (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, találna |
|
8 | 53.3% |
Nem, nem találna |
|
7 | 46.7% |
Szavazók száma: 15 | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- roli
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
A kérdésem az lenne,hogy a feleségem könyvtár informatikus,és csak angol nyelvel találna e munkát Németországban.Köszi előre is.
R
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
roli írta: Sziasztok!A kérdésem az lenne,hogy a feleségem könyvtár informatikus,és csak angol nyelvel találna e munkát Németországban.Köszi előre is.R
Kedves R! A világon van több mint 107 állam ahol nagyon sokban a hivatalos nyelv angol de minimum elterjedt nyelv!! Még olyan államok is szóba jöhetnek amik valamikor britt kolóniák voltak: India. Australia, Canada, stb. Miért nem itt próbálkoztok? Legalább 80%-al megnőne az esélyetek! (Nem elírtam, +nyolcvan %)
Mégmondom őszintén, hogy még Norvégiában is nagyobb az esélye a kedves nejednek
mert ott a második hivatalos nyelv és szinte mindenki beszéli mert az iskolákban kezdettől fogva oktatják!!
DCT
- brie
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 7
DECOTEXT írta:
roli írta: Sziasztok!A kérdésem az lenne,hogy a feleségem könyvtár informatikus,és csak angol nyelvel találna e munkát Németországban.Köszi előre is.R
Kedves R! A világon van több mint 107 állam ahol nagyon sokban a hivatalos nyelv angol de minimum elterjedt nyelv!! Még olyan államok is szóba jöhetnek amik valamikor britt kolóniák voltak: India. Australia, Canada, stb. Miért nem itt próbálkoztok? Legalább 80%-al megnőne az esélyetek! (Nem elírtam, +nyolcvan %)
Mégmondom őszintén, hogy még Norvégiában is nagyobb az esélye a kedves nejednek
mert ott a második hivatalos nyelv és szinte mindenki beszéli mert az iskolákban kezdettől fogva oktatják!!
Dániában is mindenki beszél angolul... a tv-ben csak angol nyelven mennek a filmek, semmi szinkron - persze felirat van.
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 160
roli írta: Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy a feleségem könyvtár informatikus,és csak angol nyelvel találna e munkát Németországban.Köszi előre is.
R
Kedves Roli,
azonnal biztosan nem, de ha beiratkozik kint egy Volkshochschule-ba, ott viszonylag kedvező díjért ( amennyiben megigénylitek számára a kedvezményt, és azt még a kurzus előtt meg is kapja ) simán megtanulhat németül.
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 181
Ha a kérdés az volt, hogy itt találna-e munkát a feleséged, nem tudom miért akar valaki máshová küldeni...
Én 2 embert ismerek, akik magyarok, és a munkahelyükön angol kell csak. A férjem meg német, de a jelenlegi helyén szintén szinte csak angolul kell beszélnie...
Úgyhogy nem reménytelen azért a dolog.
A szakmájában fogalmam sincs, hogy lenne-e esélye, de pl. nekem tegnap mondta egy indiai csoporttársam, akinek a kislánya angol nyelvű óvodába jár, hogy ott mindig keresnek segítőket, akik foglalkoznak a gyerekekkel. És nem kell végzettség hozzá, csak alkalmasnak kell lenni, meg persze beszélni kell angolul.
Üdv., Anita
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ez így nem korrekt! Az ovodákban angol anyanyelvűeket keresnek és nem vesznek fel minden padagógia végzettség nélkül! Aki ezt mondta annak hamis információkat adtak! Egyébként a kárdés az az volt hogy a SZAKMÁJÁBAN csak angollal van e esélye! Még az sem biztos, hogy magyar ovónői papirokkal sikerülne elhelyezkednie, mert azt ne felejtsd el, hogy pontosan az ovodában kell a helyes kiejtésre ügyelni! Képzeld csak el, hogy egy magyar ovónő, magyar akcentussal magyarázza németül, az angol nylevet....astarta írta: Szia Roli!Ha a kérdés az volt, hogy itt találna-e munkát a feleséged, nem tudom miért akar valaki máshová küldeni... Én 2 embert ismerek, akik magyarok, és a munkahelyükön angol kell csak. A férjem meg német, de a jelenlegi helyén szintén szinte csak angolul kell beszélnie...Úgyhogy nem reménytelen azért a dolog.
A szakmájában fogalmam sincs, hogy lenne-e esélye, de pl. nekem tegnap mondta egy indiai csoporttársam, akinek a kislánya angol nyelvű óvodába jár, hogy ott mindig keresnek segítőket, akik foglalkoznak a gyerekekkel. És nem kell végzettség hozzá, csak alkalmasnak kell lenni, meg persze beszélni kell angolul.Üdv., Anita
DCT