- Köszönetek: 1
Óvodai napirend
- bakszi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 464
érintett ugyan nem vagyok (ráadásul nem is viszonyulok pozitívan az ilyen turbó-gyerekképzö-hüdeelit intézményekhez, BOCS!), de ha ennyire ragaszkodsz a Montessori-hoz, itt is van dögivel (nyomd be a Google-ba a montessori+kindergarten+városnevet). A díja viszont igen széles skálán mozog, mellékelten két véglet:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
és
Jelentkezz be vagy regisztrálj, hogy láthasd.
Sok sikert és jó döntést !
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- bakszi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Ui: a montessori pont nem az elit képzésről szól!
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 464
De mivel tényleg nem kötözködni akartam (csak farkast láttam ott, ahol nem kellett volna), vedd úgy, hogy nem is írtam semmit, mivel a tényleges kérdésedre vonatkozóan sajna nem vagyok kompetens (mi rögtön sulival kezdtünk itt). Bocs !!
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- bakszi
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Semmi baj Semmilyen extra igényeink nincsenek, egy hazai átlagos ovi tökéletesen megfelelő lenne. Sajnos pedagógusok rémisztettek el azzal, hogy kint sok esetben képesítés nélküli "felügyelők"-kel működnek az ovik, az egyetlen céljuk az, hogy amíg a szülők dolgoznak, biztos helyen legyen a gyerek. Furcsállnám, hogy egy elvileg fejlettebb országban így működne, ezért kérdezem azokat, akiknek saját tapasztalataik vannak
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Furcsáld csak. Az otthoni teljesítmény erőltető, kommunikációs analfabéta gyártó és életképtelen ember tömegeket kialakító oktatáshoz képest a német és úgy általában a nyugat-európai oktatásban sok minden nagyon furcsa lesz. Ezen belül már csak pénzkérdés, hogy hova viszed a gyerekeket!bakszi írta: Sajnos pedagógusok rémisztettek el azzal, hogy kint sok esetben képesítés nélküli "felügyelők"-kel működnek az ovik, az egyetlen céljuk az, hogy amíg a szülők dolgoznak, biztos helyen legyen a gyerek. Furcsállnám, hogy egy elvileg fejlettebb országban így működne, ezért kérdezem azokat, akiknek saját tapasztalataik vannak
A magyar pedagógusok pedig akik rémisztgettek, remélhetőleg még csak a gyermekeid közelében sincsenek!