Németországi magyarnyelvű iskola
- Kati
- Nem elérhető
- Junior Member
- Magyarok fogjunk össze
Van Stuttgartban ahol tanitjak a magyar nyelvet havi 1-2 alkalommal.
Igaz hogy itt ebben a megyeben csak 4 .osztaly-ig van az alltalanos, de ne felj semmitöl se majd a jegyeid alapjan besorolnak oda ahova kell.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Lolic! Ne szúrj ki magaddal. Miért akarsz itt a BRD-ben magyarul tanulni? Iratkozz be ismét hetedikbe, és ismételd meg az utolsó osztályt! (Gondolom most hetedikes vagy.) A tananyag igy nem lesz nehéz és a nyelvet serc-perc alatt megtanulod igy lesz egy kiválló idegen nyelv ismereted (is)! Amúgy is kell majd az angolt tanulnod, vagy esetleg más (itt) idegen nyelvet pluszban! (Spanyol vagy francia)lolic írta: 13 éves leszek, és anyuval ki szeretnénk menni Németbe, van kint ismerősünk, és magyar nyelvű iskolát keresnénk nekem ! Stuttgart-ba mennénk ! Ha tudnátok magyarnyelvű iskolákat, linkelnétek oldalt? Vagy merre vannak? Város?
Köszi előre is !
DCT
- aldo13
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Szeretnék érdeklődni, hogy tudja- e valaki a Darmstadtban található magyar iskola és óvoda pontos címét és elérhetőségét?
Válaszokat előre is köszönöm!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
WOW! Ez engem is érdekelne. 30 éve lakom nem messze és még sose hallottam erröl.aldo13 írta: Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy tudja- e valaki a Darmstadtban található magyar iskola és óvoda pontos címét és elérhetőségét?
Válaszokat előre is köszönöm!
- htimea
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 108
- htimea
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 108
A Darmstadt-i,Frankfurti,Hannoveri,stb. iskolának nézett csoportok nem azt jelentik,hogy juppi,Németországban folytathatod a Magyarországi tanulmányaidat.