Két háztartás adókedvezmény
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nem szokott!mahlzeit írta: Es olyat DCT-tol meg nem lathattal, hogy bocs hulyeseget irtam..
A nagy helyzet, hogy amit irok az tapasztalat és pl. átéltem. Ahol nem biztos, ott mindig beleirom, hogy "ennek azért nézz utána" esetleg " nem biztos de.... " vagy "nem tudom hol olvastam...." . Az ilyennél minek a bocs?
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Dehogynem, én. Hihihi
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Az emociokon kivul senki nem kivancsi mit eltel at 20eve, ha az a legkevesebb relevanciaval sem rendelkezik a mostanra.DECOTEXT írta:
Nem szokott!mahlzeit írta: Es olyat DCT-tol meg nem lathattal, hogy bocs hulyeseget irtam..
A nagy helyzet, hogy amit irok az tapasztalat és pl. átéltem. Ahol nem biztos, ott mindig beleirom, hogy "ennek azért nézz utána" esetleg " nem biztos de.... " vagy "nem tudom hol olvastam...." . Az ilyennél minek a bocs?
A bocs-ot meg azert illene odairni, met te a megalapozatlan velemenyeden ugy hirdeted mint Mozes a torvenyeit es mindenkit lehulyezel aki mast ir. Es a legkevesebb hajlandosagot se veszed, hogy legalabb az idezet tenyeket elolvasd.
Es nem kell bizonygatni, hogy nem igy van, eleg visszalapozni csak ebben a forumban 1 oldalt:)
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
mahlzeit írta: .... es mindenkit lehulyezel aki mast ir.
DCT
- trosztg12345
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 78
Ma voltam könyvelőnél. Rákérdeztem. Kettős háztartásvezetésre vonatkozó adójóváírási lehetőség nem csak németen belüli ingatlanok esetén van, hanem magyar esetén is, ha az életvitelszerű lakhely nem németben van. Az utazás mellett az itteni lakás egyes költségei is elszámolhatóak.
Szép estét !
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Mert ugyebár arról volt szó kezdettöl fogva, hogy ha valaki itt kint él a BRD-ben!trosztg12345 írta: Ma voltam könyvelőnél. Rákérdeztem. Kettős háztartásvezetésre vonatkozó adójóváírási lehetőség nem csak németen belüli ingatlanok esetén van, hanem magyar esetén is, ha az életvitelszerű lakhely nem németben van. Az utazás mellett az itteni lakás egyes költségei is elszámolhatóak.!
DCT