Hitel SCHUFA bejegyzéssel
- tomi1974
- Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 14
Kérdésem az lenne ,hogy nem tud valaki olyan bankot aki schufával is ad hitelt??
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Medini
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
A kártyát ha megigényled 2 héten belül küldik postán a címedre.
Én ezt használom már 1 éve és nagyon meg vagyok elégedve. Mindig visszafizettem 7 héten belül a fel vett összeget és most már 2500euro hitel keretre emelték fel nekem.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nekem nincsen schufam, de ezt mindenki megkapja. De arra figyelj, hogy fizesd vissza a pénzt ha felveszed, mert eléggé büntetik ha nem fizetsz.
- vivbal
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
- Köszönetek: 0
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
vivbal írta: Szia! Én már tapasztaltam Schufaval kapcsolatos problémákat. Ugy tudom hogy negativ adósként semmiféle hitelt nem kaphat az ember, söt előfizetéses telefont se és sok helyen albérlet sem kapható ezen tény mellett. Kérdés: a negativ adósoknak 2 fajtája van: 1, mikor tényleges tartozás miatt adós listára kerül egy személy, 2. mikor a személy késöbb kifizette a tartozást(amivel listára került mert nem időben fizetett) de még 3-4 évig negativ adósként tuntetik fel. Ez tuóbbi esetben van lehetőség megpróbálni.pl a Maxda-nál (Maxda.de) 5000 euróig. Emellett van egy rakás hirdetmény a neten hitel schufa-val, stb... de nagyon óvatosnak kell lenni mert van amelyiknél előre kell fizetni akár több 100 eurót is és ezért cserébe nem biztos hogy adnak kölcsönt,csak mint ügyviteli dij felszámolják.
1989-óta vagyunk itt kint, de még egyszer nem fordúlt elő velünk, hogy ha tartozásunk volt, ne a szerződés szerint fizettük volna vissza. Ezért nálam rögtön felmerül a kérdés, hogy miért kell trükközni és miért éri meg "nem, vagy később fizetni"?? Azt meg nekem senki ne mondja, hogy a hitel felvételekor nem kalkulált minden lehetőséggel!
DCT
- vivbal
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
- Köszönetek: 0
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Igazat adok a Decotext-nek!De a kérdés nem ez volt. Meg tudom érteni ha valakinek vannak szükséghelyzetei az életben.. Én ugy kerültem ezzel a szervezettel
Ha szükseghelyzetben vagy, egyel szaraz kenyeret es igyal vizet, de ne probald
a bankokat hülyenek nezni, de erre is mar emlietest tettünk szamtalanszor!
Barki az legyen Magyar vagy Nemet allampolgar az adossaga miatt felkerül
az adosok listajara, eljarast indit a Gläubiger ellene a birosagon es, ha nem talalnanak,
mert elköltöztel, hogy menekülj a fizetesi kötelezettseged elöl, elöbb utobb a sittre
raknak! Nem kell csak egy veletlen közuti ellenörzes ahol betekint a Polizei a PC-be
es latja, hogy eljaras van ellened XX Ezer Euro miatt, le is tartoztathat es mig nem fizetted
ki saradat a Staatsanwalt utasitasara le is ültethetnek az adossagod erejeig.
Vagy mar nem ervenyes az a nagy Magyar mondas, hogy "addig nyujtozkodj,
mig takarod er?"
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!