Bankkártya Németországban
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
MasterCard-ot (Prepaid) innen kell igényelni (10juró/év:Athena1985 írta: Az tény, hogy pl. a HVB Bank ingyenes bankszámlát kínál, sőt bizonyos Umsatz felett ingyenes Mastercard-ot is, de a rendszere gáz és a Mastercard elég nehézkesen igényelhető (mérges is vagyok emiatt rájuk)
Prepaid MasterCard
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Majd egyszer szamold ki mennyibe kerul a kp felvetel Mo.-on HUF-ban nemet EURs szamlarol. Meg fogsz lepodni:) Tok mindegy milyen bank.samchee írta: Hello! Nekünk a Postbank-nál van számlánk. Vagyis a férjemnek, egy kártya nála, egy nálam. Ő kinn nem nagyon mászkál kp-val, csak fizet. A másik amit én használok itthon. Minden automata ad pénzt, persze a kinti limittel és persze elég érdekes árfolyamon. Illetve tudok vele fizetni is, több helyen. Nem tudom egyénként, hogy kinti viszonylatban jó banknak minősül-e? Várok véleményeket esetleg, akinek volt már kapcsolata a Postbankkal.
Valtani nem igy kell. Haza kell vinni az EUR-t es a megfelelo penzvaltonal akkor valtani mikor az arfolyam jo pl.
- samchee
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 39
- atibal
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Augusztus eleje óta dolgozok németországban (bejelentve a fizetést a Raiffeisenbank ba utalják,ahol egy MAESTRO kártyát adtak).
Sajnos azzal nem tudok fizetni az interneten,és olvastam arról hogy arra a legjobb (Prepaid - feltoltheto ) kartyat hasznalni.
De emelet szeretnek igényelni valahol még kreditkártyát is kisseb-nagyobb dolgok részletre való megvásárlásához..
Sajnos a német nyelv még nem megy tökéletesen ezért szeretnék segitséget kérni ,ojantól aki esetleg találkozott hasonló gondokkal.
Itt talaltam ket példát:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Az elso allitolag minden koltseg mentes,de sajnos nem vagyok egesz biztos benne..
Esetleg mas bank vagy szolgáltató?
Segitségüket előre is köszönöm
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ha mégis ragaszkodsz máshoz, ajánlom partner oldalunkat: Bankkártya Németországban
- atibal
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0