Stuttgarti tapasztalatok
- WgD
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
Nem Magyarország. Itt annak kell bizonyitani aki büntetni akar. Ergo fütyülnek rá. Ismerek valakit aki másfél évig járt magyar rendszámmal amig valaki össze nem gyürte az autóját. Még ez sem volt probléma,fizetett a biztositó, csak a magyar bürokrácia utána (hol az auto??? összetörve. Na jo és hol a roncs?? nem itt. van erröl papirja ??? stb..... Hol a rendszám? A roncsprésben. ...Nade miért? )WgD írta: Ezt jó tudni (dugók). Autóval mennénk ki, de jönne velünk a párom öccse és ő haza is vinné a kocsit,nehogy gond legyen a külföldi rendszámnál (olvastam már itt a fórumon, hogy 90 napig járhatnánk vele Németo-ban, de nem tudjuk bizonyítani, mióta is vagyunk kint, így nem szeretnénk büntetéssel indítani - ha megállítana a rendőr )
Keress munkát és akkor gyere ki ha van értelme. Ugy nem jo?Nem tudom számít-e a kor, én 26 vagyok a párom 31. Ha van beépített konyha a lakásban az már jó, a többi bútor egyenlőre nem számít. (Volt, hogy évekig matracon aludtunk, mert összetört az ágykeret.. ) Azzal nincs gond, hogy nyár végén mennénk ki (szabadságolások miatt?)
Köszi a linket
Megint a szó "párom". (megvadit) fiu lány, férj feleség, haver, nagynéni? Ha együtt akartok elérni valamit nem mindegy, még lakásbérlésnél sem.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- cintamani
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 17
(mi is adtunk ott le jó állapotú szekrényeket, szőnyegeket stb. biztos lehet jó bútorokat találni)
Ennek a neve nálunk pl. Gebrauchtwaren. Indulásnak szerintem nem rossz - a semminél jobb :-P
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
- Köszönetek: 382
Párom heti 5x autózik Rastattból Sindelfingenbe dolgozni (Mercihez), ez kb 2x 1-1,5 óra autóval.
Itt hozzá vannak szokva az ingázáshoz. Meg neki ráadásul a cég ki is fizeti ezt az időt, mint ledolgozott munkaórát.
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 204
De csak azért mert ö a rastatti Werk-nél van állandositva. A normál ingázás mindenki magánügye.Maya írta: Hamár bejárásról beszéltek:
Párom heti 5x autózik Rastattból Sindelfingenbe dolgozni (Mercihez), ez kb 2x 1-1,5 óra autóval.
Itt hozzá vannak szokva az ingázáshoz. Meg neki ráadásul a cég ki is fizeti ezt az időt, mint ledolgozott munkaórát.