IPTV tapasztalatok
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
11 éve 7 hónapja #30412
Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: IPTV tapasztalatok
Nem a UPC-t erdekli, hogy te hol hasznalod, hanem a magyar es a kulfoldi hirkozlesi hatosagokat. Ezek a szolgaltatasok altalaban helyhez licenszaltak es a szolgaltato nem adhatja kulfoldre a szolgaltatast. Minimal a lebukas veszelye, a kutya nem ellenorzi, de attol meg jogilag igy van..DECOTEXT írta:
Természetesen ezt én is tudom. Az UPC annak idején pontosan ezért szerelte fel nekem sk. Náluk is benne volt a szerzödésben, hogy külföldre nem vihetö! Ennek ellenére majd én eldöntöm, hogy a kütyüt hol használom!Gergoo írta: Amúgy még magyar műholdas csomagot sem használhatna senki külföldön, benne van az összes műholdas cég szerződésében!
Nem illegáls volt > fizettem érte. Technikailag tök mindegy, hogy hol van a "lavór" kiteve, ha latja a müholdat.
Nem feltört, s manipulált kártya volt, igy semmivel nem kárositottam öket, ezért nem is értettem, hogy miért ez a kritérium! Sopronban legális, 20 km-re arrébb Eisenstadtban meg már nem? Különben nálam egy dupla LNB-vel ment, igy látta az Astrát és az Eutelsatot is. Akkor vagy 1200 TV adóm volt, de irtam az elöbb, nagyon megcsömörlöttünk a folyamatosan csökkenö nivó miatt! Mára leszereletem s a dekodert visszadtam. Elég ha a Dunától vagyok beteg......
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!