IPTV tapasztalatok
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Azt a négyet sem nézik igazán ami fent van. "Okosított" cuccot meg tegyen fel az oldalára az aki szeret veszélyesen élni!
Németországban egy magyar szolgáltatónak sincs IPTV szolgáltatása, a németek meg nem nyomnak még interneten (sem) Ratyiklubbot például! Amúgy még magyar műholdas csomagot sem használhatna senki külföldön, benne van az összes műholdas cég szerződésében!
Az egyetlen legális megoldás a stream-ek nézegetése (Ratyiklub, TV2 stream nincs!)
Vannak még sunyi (illegális) megoldások, természetesen nem csinálok még reklámot sem nekik nem, hogy még ajánljam is bármelyiket!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Na pont ezt akartam leirni:) A magyar iptv/muhold szolgaltatok szolgaltatasai nem vehetoek igenybe kulfoldon. Teruletileg "licenszalt". A muholdat nem nagyon szurjak ki, de ha vmi kedves joakaro felnyom a nemet "hirkozlesi felugyeletnel", nem tudom mi a nevu, akkor ok vagjak meg az embert.Gergoo írta: DCT amit linkeltél azok stream-ek! Az ingyeneseket betehetném én is az oldalra az összeset de minek?
Azt a négyet sem nézik igazán ami fent van. "Okosított" cuccot meg tegyen fel az oldalára az aki szeret veszélyesen élni!
Németországban egy magyar szolgáltatónak sincs IPTV szolgáltatása, a németek meg nem nyomnak még interneten (sem) Ratyiklubbot például! Amúgy még magyar műholdas csomagot sem használhatna senki külföldön, benne van az összes műholdas cég szerződésében!
Az egyetlen legális megoldás a stream-ek nézegetése (Ratyiklub, TV2 stream nincs!)
Vannak még sunyi (illegális) megoldások, természetesen nem csinálok még reklámot sem nekik nem, hogy még ajánljam is bármelyiket!
IP TV-nel viszont mar latszik a kulfoldi IP es van 2 iranyu kommunikacio a set-top-box es a szolgaltato kozott, ahhoz vmi crack kell, hogy mukodjon. Na ha ott lebuksz, akkor fizetsz..
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 52
Nálatok meg az M1, M2, ennyi szerintem bőven elég is.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Jelzem mert már vagy hárman be spameltek ebbe a témába néhány óra alatt, hogy retek, illegális nézegetős, 3 reklám alatt megbúvó "Ratyiklub online" (max. 10 user at same time) "weboldalakat" ne is linkeljen be senki, úgy sem fog megjelenni!
Kösziiiiiiiiiiiiiii
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Természetesen ezt én is tudom. Az UPC annak idején pontosan ezért szerelte fel nekem sk. Náluk is benne volt a szerzödésben, hogy külföldre nem vihetö! Ennek ellenére majd én eldöntöm, hogy a kütyüt hol használom!Gergoo írta: Amúgy még magyar műholdas csomagot sem használhatna senki külföldön, benne van az összes műholdas cég szerződésében!
Nem illegáls volt > fizettem érte. Technikailag tök mindegy, hogy hol van a "lavór" kiteve, ha latja a müholdat.
Nem feltört, s manipulált kártya volt, igy semmivel nem kárositottam öket, ezért nem is értettem, hogy miért ez a kritérium! Sopronban legális, 20 km-re arrébb Eisenstadtban meg már nem? Különben nálam egy dupla LNB-vel ment, igy látta az Astrát és az Eutelsatot is. Akkor vagy 1200 TV adóm volt, de irtam az elöbb, nagyon megcsömörlöttünk a folyamatosan csökkenö nivó miatt! Mára leszereletem s a dekodert visszadtam. Elég ha a Dunától vagyok beteg......
DCT