Online tv nézés
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nos, igen. Ha ezt nem akarjuk, akkor nem kell online nézelődni!Gergoo írta: Ez engem nem aggaszt. Bárrmelyik böngeszőt használod a google szerintem 2 mp alatt kidob egy listát az utolsó 10 évedről.
www.inside-it.ch/articles/15359
www.yiim.org/google-chrome-spioniert
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- Eva10
- Látogató
Nekem megy a tv az oldalon.
En masutt nezem, csak kiprobaltam, hogy itt is megy-e,nalam megy most.
Ezek szerint valami nald nincs meg hozza.
szia:
Eva
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
Gergoo írta: Nos, többnyire nem értem a cikket de ha Tied lenne a világ legjobb keresője, legjobb böngészője és legnagyobb online marketing piaca szerintem Te sem hagynád figyelmen kívűl a keresési szokásokat különben nem a Te keresőd lenne a legjobb a világon.
Nyomon vagyok a TV ügyben!
Szóval azt eleve tudtam, hogy ha másoknál megy, nálam meg nem, hogy valami itt nincs rendben! Most beüzemeltem az Internet Explorert és láss csodát, minden link működik! (Mind a 4 TV jön szuperül.) ERGO: az FierFox 7.01 (legujjabb) valami miatt nem generálja. Az összes lehető Addons benne van és aktiv! Update ma! Mégsem jön be a TV!
Hát akkor, Gergő, ha megtennéd, teszteld már a FireFoxot, hogy azzal is is műxik e nálad! Jegyzem a I.Explorer 8-as van a gépen (aktualizált) és Win 7 Ultamte (legálsi) aktualizált.
TV-t tehát az I.Explorerrel nézek! Nem gond. Azért keresem tovább a hibát, mert nehezen hiszem, hogy a FireFox ezt nem tudja....
DCT
- Eva10
- Látogató
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kedves Éva, Ez igy nem jelent semmit. Melyik windoo(f) van a gépeden?Eva10 írta: Nalam a legujabb Firefoxszalmegy
Én a WIN7 Ultimate/32 bit-el evezek!
DCT