Online tv nézés
- Eva10
- Látogató
13 éve 1 hónapja #8193
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Online tv nézés
Szia Decotext!
Win 7 starter. Es a munkahelyen xp, de mindegyiken Firefox van, es jol megy vele.
szia:
Eva
Win 7 starter. Es a munkahelyen xp, de mindegyiken Firefox van, es jol megy vele.
szia:
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- tőkarn
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #40312
Írta: tőkarn
tőkarn válaszolt a következő témában: Online tv nézés
Sziasztok!
Bizonyara sokan szeretnenek Magyar tv -t nezni es sok alberletbe nem megengedett muholdvevo antenna telepitese , de ha van Internetetek akkor ez megoldhato .
Smart TV, tablett, laptop mediabox, vagy akar telefonon is elerheto ,hogy magyar vagy akar kulfoldi csatornakat nezhessetek.
Tobb csomag van de a legnepszerubb ezekbol havi 15 euroba kerul . Kb 170 csatorna ebbol ~120 magyar .
Akit erdekel keresse fel ezt a fb oldalt.: .......
Bizonyara sokan szeretnenek Magyar tv -t nezni es sok alberletbe nem megengedett muholdvevo antenna telepitese , de ha van Internetetek akkor ez megoldhato .
Smart TV, tablett, laptop mediabox, vagy akar telefonon is elerheto ,hogy magyar vagy akar kulfoldi csatornakat nezhessetek.
Tobb csomag van de a legnepszerubb ezekbol havi 15 euroba kerul . Kb 170 csatorna ebbol ~120 magyar .
Akit erdekel keresse fel ezt a fb oldalt.: .......
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #40313
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Online tv nézés
Telekomnál, diginél tuti van már régóta. Tehát ha van otthon előfizetésed vagy családtagnak, ismerősnek, barátnak akkor 2 perc online hozzáférést készíteni. Olcsóbb és legális.
http://digi.hu/digi-online
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #40314
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Online tv nézés
Látom "átalakultunk" mióta nem voltam. Jól néz ki, igaz hogy keresnem kellett a bejelentkezést, de meg leltem a "segédletek" alatt > "Belépés"! Talán kéne ehez egy dirket link a főoldalra.
(Persze aki körülnéz, az megleli)
DCT
TV-t, továbbra sem tudok innen nézni! Valami góc lehet nálam amit még nem leltem meg! A "Duna" viszont jönne, de azt meg nézze az akinek 4 anyja van!
(Persze aki körülnéz, az megleli)
DCT
TV-t, továbbra sem tudok innen nézni! Valami góc lehet nálam amit még nem leltem meg! A "Duna" viszont jönne, de azt meg nézze az akinek 4 anyja van!
DCT