Műholdas TV

Több
12 éve 5 hónapja #8688 Írta: fleck
Műholdas TV téma létrehozva fleck által

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy létezik-e, olyan tv szolgáltató ill. satelit antenna Németországban
(Baden-Württemberg), amelyen lehet magyar adókat fogni. (nem internetes adásokra gondolok).

Köszi a segítséget
Fleck

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja #8689 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Műholdas TV

A Eurobird 9A holdon ingyen fent van a Duna TV és az MTV2 de több cég (DIGI TV, UPC stb.) csomagjai elérhetőek Németország területén.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisne

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja #8691 Írta: astarta
astarta válaszolt a következő témában: Műholdas TV

Szia Fleck!

Nem tudom, hogy jól értem-e a kérdésedet, írom ami eszembe jut. :)

Mi úgy oldottuk meg a magyar TV-t, hogy otthon kötöttünk UPC Direct szerződést, és egyszerűen kihoztuk a UPC kártyát. Mi nem a saját beltérijével használtuk, mert volt Dreamboxunk, antenna meg nem kell szintén, hogy a UPC-től kapott legyen (egyébként lehet úgy szerződést kötni a UPC-nél, hogy eleve csak kártyát kér az ember)
Elvileg nem lehetne a szolgáltatást külföldön használni, de ha fizeted a díjat rendszeresen, a UPC-t nem igen érdekli...
Eleinte nagyon jól működött a dolog, ez egyébként Lipcsében volt, mert a UPC az Astráról sugárzott, így egyszerre jöttek a német adók, azok ráadásul ingyen, és a magyar adók.
A probléma akkor kezdődött, amikor sajnos a UPC az Astráról átköltözött a Thorra tavaly évvégén.
Akkor választanunk kellett, hogy maradunk az Astrán és továbbra is ingyen jönnek a német csatornák, de nem lesz magyar, vagyis lemondjuk a UPC-t, vagy átállítjuk az antennánkat a Thorra a magyar csatornák miatt, de akkor kötünk mellé német kábel tv szerződést, és onnantól ez plusz költség. Illetve a 3. megoldás az lett volna, hogy veszünk egy antennát, ami forgatja magát a 2 műhold között.
A végén a magyar csatornákról mondtunk le, mert rájöttem, hogy egyre ritkábban nézem, a Barátok köztöt meg neten is eléri az ember. :-D
Közben el is költöztünk Lipcséből, most meg már nem műholdról tévézünk, hanem IP tévénk van a Telekomtól. Ha jól tudom a mostani lakásunknál benne is van a szerződésben, hogy nem szerelhetünk fel antennát...
De a környékünkön rengeteg antenna van a házak tetején, soka török...

Üdv., Anita

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
12 éve 5 hónapja #8843 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Műholdas TV

astarta írta: .....Ha jól tudom a mostani lakásunknál benne is van a szerződésben, hogy nem szerelhetünk fel antennát... De a környékünkön rengeteg antenna van a házak tetején, soka török...Üdv., Anita

Ez a kikötés a szerzödésben csak akkor jogszerü, ha az adott szolgáltató nem nyújt legalább 1 olyan adót ami az anyanyelveden ad! Kabel Deutschland sajnos ad egy ilyet: a Duna. Nos ez engem mindig kikaszt, mert állandóan Románia a téma! UPC-m nekem is volt de nálam is az volt, hogy nem érte meg olyan keveset néztük. Valahogy egysikú lett az otthoni TV: mindig a politika és az egymásra mutogatás ment!
:angry:
Azért legtöbbször megengedik a "lavór" kirakását....csak nem kell agyon furkálni a falat! :woohoo:

Mivel a netem is kábales (32 ezres) igy most itt nézem a magyar adókat az IExplorerrel!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja #8855 Írta: Janes
Janes válaszolt a következő témában: Műholdas TV

Sziasztok!

Kicsit utánanéztem én is a lehetőségeknek, leírnám mire jutottam. Az Olcso.tv-nél kapsz 17
csatornát 1 évre 15.000 Ft.-ért, ez egy feltöltőkártyás szolgáltató ( Hello HD tulajdona) ők az
Eurobird9A és valamelyik közeli Hotbird műholdról szolgáltatnak ehhez vagy forgatós antenna vagy un. Duoblock LNB kell. Az Eurobirden van még szolgáltatása a Kabelkiosknak és a Sky-nak is. Az Olcsó TV-hez elég a kártyát beszerezned Magyarországon, beltérit itt is tudsz venni hozzá, van amelyikhez 1 éves HD+ kártyát adnak (pl: Technisat DIGIT HD8+ webshopban 180€) Van már lapos kivitelű antenna, ami nem olyan nagy méretű mint a hagyományos,
hátránya, hogy nem minden műholdat lehet vele fogni, csak a Németországban járatosakat, de kicsi és matricázni is lehet, fel lehet szerelni fúrás nélkül ablakba, erkélyre, magaddal viheted költözéskor is. forgatóval nem tűnik rossz megoldásnak. itt egy link hozzá: Antenna Alul van kép róla felszerelve. Matricák az antennához Rejtve felszerelve Nem azt mondom, hogy ez a legjobb megoldás, de kevesebb probléma származhat belőle, mint egy hagyományos antennából, ha van valakinek jobb ötlete szívesen meghallgatom. Bocs a hosszúságért. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, Tizy

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja #8867 Írta: astarta
astarta válaszolt a következő témában: Műholdas TV

Szia Janes!

Mi a UPC-t épp ilyen antennával fogtuk az Astráról és utána a Thorról is Lipcsében, ami a képen van. Forgatónk nem volt hozzá, ebből lett a probléma amikor a UPC költözött.
De egyébként jól jöttek az adások vele, erősen esős és szeles időben volt néha gond, de az a rendes antennánál is előforul.

Üdv., A.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!