Műholdas TV
- Bniki81
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Megtudnátok mondani, hogy Németországban elő lehet fizetni magyar tv adókra?
köszönöm
Bniki81
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Hát, sajnos nem. nekem Kábel Deutschland-om van. A nemzetközi >> TV -k között csak ezek vannak..... (Török, angol, lengyel, orosz, spanyol, olasz, portugál és még görög is van.) Magyar egy nincs csak a Duna. Ez viszont jön a kábalen is mint Románia szócsöve! Nincs más téma, csak a felvidék, a szerbek és a románok....! Szinte alig van otthonról hiradás, pedig ez van a honlapjukon mint profil, megjelölve! Revanzsista, demagóg elmaradt TV adás! Szégyen Mo.-ra!Bniki81 írta: Sziasztok!Megtudnátok mondani, hogy Németországban elő lehet fizetni magyar tv adókra?köszönömBniki81
Szomorú az, hogy van több török, lengyel és rengeteg angol, de egy magyar sincs! Egyébként az Astra-n sincs, csak a Duna! Hát azt mondjátok meg nekem ki az úr istent érdekel mindig Erdély és Románia?? A Duna honlapján mást propagálnak. Aztán már van 2 Duna is, de nincs egy magyar adó, amit a müholdon lehet fogni ott AHOL A TÖBBI EURÓPAI állam is ad!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- Eva10
- Látogató
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Gergoo írta: Az M2 és a Duna 2 is fent van HD-ben is az Eurobird 9A-n. Gyakorlatilag egész Európában elég egy 60-as tányér és egy FTA beltéri a vételéhez.
Gergö! Ez nem jött össze! Én nem a mühldas vételröl beszéltem, hanem Kábel Deutschland-ról, (be is linkeltem) ami egy országos német kábelhálozat egy nemzetközi csatorna kinálattal! Miért van itt csak Duna s miért pont a Duna?
A többi az stimmel!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Volt ott szó műholdról is na de viccet félretéve, komolyan azt gondolod, hogy bármelyik kereskedelmi csatorna majd fellövi az adást egy vagyonért a műholdra kódolás nélkül?DECOTEXT írta: Gergö! Ez nem jött össze! Én nem a mühldas vételröl beszéltem, hanem Kábel Deutschland-ról, (be is linkeltem) ami egy országos német kábelhálozat egy nemzetközi csatorna kinálattal! Miért van itt csak Duna s miért pont a Duna?
A többi az stimmel!
Amúgy a DunaTV kifejezetten a külföldön élőknek készített és sugárzott csatorna, több műholdon is fent van, szinte az egész világon nézheted.