Albérlet, lakhatás
- kormi33
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
14 éve 5 hónapja #633
Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Szia Erika!
Kaphatnék elérhetőséget,illetve hozzávetőleges összeget?
Köszi: Nelli
Kaphatnék elérhetőséget,illetve hozzávetőleges összeget?
Köszi: Nelli
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 22
14 éve 5 hónapja #643
Írta: eras72
eras72 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Szia kormi33!
Írj az email cimemre:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Írj az email cimemre:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- simottie
- Látogató
14 éve 5 hónapja #673
Írta: simottie
simottie válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Sziasztok. Nekem Marburgban kellene valami olcsó szállás 3-4 hétig. Előre fizetnék.
- jeszp
- Látogató
14 éve 5 hónapja #694
Írta: jeszp
jeszp válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Sziasztok!
Erlangenben keresnék albérletet július 1-től december 31-ig, 6 hónapra.
Erlangenben keresnék albérletet július 1-től december 31-ig, 6 hónapra.
- eras72
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 22
14 éve 5 hónapja #718
Írta: eras72
eras72 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a 400-eurós munkához kell bejelentett lakcím !Vagy megmaradhatna a magyar állandó és a Németországi meg ideglenes vagy Németben ezt nem lehet!Ha valaki tudna hozzászólni meg köszönöm-
Üdv:Erika
Érdeklődnék hogy a 400-eurós munkához kell bejelentett lakcím !Vagy megmaradhatna a magyar állandó és a Németországi meg ideglenes vagy Németben ezt nem lehet!Ha valaki tudna hozzászólni meg köszönöm-
Üdv:Erika
- EBMZicke
- Nem elérhető
- New Member
- Da reicht der Platz nicht aus...:D
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
14 éve 5 hónapja #720
Írta: EBMZicke
EBMZicke válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Szia Erika!
En ma internetten keresztul erdeklodtem es ezt a valaszt kaptam(ez csak egy kis reszlet a valaszbol):
Auch eine Ungarin kann ab 01.01.2011 sich in Deutschland einen Job suchen, auch Teilzeit. Beträgt der Aufenthalt und der Job in Deutschland (oder einem anderen EU-Land) weniger als drei Monate, dann muss man sich nicht polizeilich ummelden, sondern kann seinen Hauptwohnsitz in Ungarn (oder einem anderen EU-Herkunftsland) beibehalten.
Szoval...2011 januar 01.-tol tartozkodhatsz es dolgozhatsz 3 honapig Nemetorszagban reszidos munkaban is ugy,hogy nem kell atjelentkezned...megmaradhat a magyar lakcim mint allando lakcim.
Hat remelem ez az informacio stimmel.
En ma internetten keresztul erdeklodtem es ezt a valaszt kaptam(ez csak egy kis reszlet a valaszbol):
Auch eine Ungarin kann ab 01.01.2011 sich in Deutschland einen Job suchen, auch Teilzeit. Beträgt der Aufenthalt und der Job in Deutschland (oder einem anderen EU-Land) weniger als drei Monate, dann muss man sich nicht polizeilich ummelden, sondern kann seinen Hauptwohnsitz in Ungarn (oder einem anderen EU-Herkunftsland) beibehalten.
Szoval...2011 januar 01.-tol tartozkodhatsz es dolgozhatsz 3 honapig Nemetorszagban reszidos munkaban is ugy,hogy nem kell atjelentkezned...megmaradhat a magyar lakcim mint allando lakcim.
Hat remelem ez az informacio stimmel.