Albérlet, lakhatás

• rimoldi
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 1 hónapja #1622 Írta: rimoldi
rimoldi válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Szia Erth!

Örülök, hogy sikerült! :)
És végülis milyen a lakás? Üres vagy bútorozott?

Üdv
R.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• mbali84
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 1 hónapja #1623 Írta: mbali84
mbali84 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudtok-e Baden-Baden 100km vonzáskörzetében nem tudtok-e 2 főre valami albérletet. A bejelentés fontos lenne a vállalkozóihoz. Illetve azt tudja valaki, hogy ideiglenes bejelentéssel is ki lehet váltani a vállalkozóit? Vagy esetleg valami ötlet, hogy hogyan lenne a legegyszerűbb megoldani ezt a vállalkozós kérdést?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv,
Balázs

Több
14 éve 1 hónapja #1626 Írta: halmitimi02
halmitimi02 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Sziasztok!
Jól jönne egy kis segítség vagy info.A párom kinnt dolgozik Neufahrnban,most munkásszállón lakik,de mennék utána és keresnénk egy egyszobás albérletet vagy beköltöznénk átmenetileg valakik mellé(ha más megoldás nincs).Végignéztem már az összes ingatlanos oldalt,de itthonról nem olyan egyszerű,Ő meg nem beszél németül.Tud valaki segíteni,hogy hogyan,merre induljak keresés ügyileg.
Előre is köszi,Timi

• emma25
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 1 hónapja - 14 éve 1 hónapja #1628 Írta: emma25
emma25 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

:S szia!
Az én párom is kint melózik,és én is valami jobb szálást keresek neki,és magamnak,mert én is mennék ki hozzá!:)
Szóval ugyan abban a cipőben járunk,és ő sem beszél nyelvet,csak én angolt naggyából!
Jó lenne valamilyen magyar ismerőssel kivenni lakást,mert úgy olcsóbb!
A párod építkezésen van?Mert az én kedvesem igen!
szia Emma.pisti

• helga1000
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 1 hónapja #1630 Írta: helga1000
helga1000 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Szia Balázs!

Ideiglenes bejelentkezés nem létezik, de bejelenthetsz egy Zweitwohnsitz-et vagy akár egy irodát is bérelhetsz, ahova bejelentheted a vállalkozást. Hogy ez milyen adóügyileg releváns kérdéseket vet fel, arról egy tapasztalt (!) adótanácsadót kellene megkérdezni - ez persze nyilván pénzkiadással jár.

Több
14 éve 1 hónapja #1632 Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

Szia Timi!

Mi pár hónappal ezelőtt jártunk ugyanebbe a cipőbe,mint amit írtál. Én úgy oldottam meg,hogy kijöttem a párom után,és bizony belekóstoltam a munkásszállós életbe. Aztán onnét újsághírdetéseket böngészni!Otthonról lehetetlen lakást keresni,sokszor már délutánra ki van adva az a lakás,ami a reggeli lapban megjelent. Nem volt könnyű,sok sikert nektek!