Albérlet, lakhatás
- abraham64
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 19
14 éve 4 hete - 14 éve 4 hete #1664
Írta: abraham64
abraham64 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Sziasztok!
Nekem is Roxa segített ő ajánlotta aÉs ott találtuk a lakást amiben vagyunk. Igaz ezt már a férjem német főnöke beszélte le nekünk és így sikerült! Már be is költöztünk.
Mi ezek szerint szerencsések voltunk csak másfél hónapot keresgéltünk.
Ne közvetítő által keressetek az nagyon drága !
Többet kérnek mint a kaució!
És ha jól tudom itt be is kell jelentkezni a lakásba!
És az otthoni személyi elég hozzá,nekünk is azzal csinálták meg.
Üdv mindenkinek és sok kitartást a kereséshez.
Nekem is Roxa segített ő ajánlotta a
http://www.null-provision.de
Mi ezek szerint szerencsések voltunk csak másfél hónapot keresgéltünk.
Ne közvetítő által keressetek az nagyon drága !
Többet kérnek mint a kaució!
És ha jól tudom itt be is kell jelentkezni a lakásba!
És az otthoni személyi elég hozzá,nekünk is azzal csinálták meg.
Üdv mindenkinek és sok kitartást a kereséshez.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rimoldi
- Látogató
14 éve 4 hete #1665
Írta: rimoldi
rimoldi válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Sziasztok!
Ez a lakás keresés kemény dió!
A párom az ismerősével keresett lakást anno. Mindenhol megmondták, hogy most ketten vannak, de kijövünk utánuk mi is a gyerekünkkel. Vagyis így 4-en laktunk volna egy darabig.
Bőven elég lett volna egy kétszobás lakás, de olyat nem adtak ki. Azt mondták, hogy szó sem lehet róla, mert kell egy nappali, egy háló és egy gyerekszoba, ha hárman élünk ott gyerekkel. Így most egy 60m2-es 3 szobás lakásban lakunk.
Páromék is próbálkoztak közvetítőn keresztül. Volt rá példa, hogy az újságban volt egy szuper kép. Megbeszéltek egy időpontot, hogy megnézik a lakást. A közvetítő közölte, hogy az a lakás már nincs meg, de...
Tudjátok a szokásos szöveg.
Sok sikert kívánok mindenkinek!
Üdv
R.
Ez a lakás keresés kemény dió!
A párom az ismerősével keresett lakást anno. Mindenhol megmondták, hogy most ketten vannak, de kijövünk utánuk mi is a gyerekünkkel. Vagyis így 4-en laktunk volna egy darabig.
Bőven elég lett volna egy kétszobás lakás, de olyat nem adtak ki. Azt mondták, hogy szó sem lehet róla, mert kell egy nappali, egy háló és egy gyerekszoba, ha hárman élünk ott gyerekkel. Így most egy 60m2-es 3 szobás lakásban lakunk.
Páromék is próbálkoztak közvetítőn keresztül. Volt rá példa, hogy az újságban volt egy szuper kép. Megbeszéltek egy időpontot, hogy megnézik a lakást. A közvetítő közölte, hogy az a lakás már nincs meg, de...
Tudjátok a szokásos szöveg.
Sok sikert kívánok mindenkinek!
Üdv
R.
- szoszi74
- Látogató
14 éve 4 hete #1670
Írta: szoszi74
szoszi74 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Szia Emma!Sajnos ez a munkásszálló,ahol mi is lakunk nagyon drága alapon.Én igazából feketén lakom itt, mert a párom magyarországi főnöke fizeti az alkalmazottaknak.Azért akarunk mi is menni, mert ha kitudódna, hogy itt vagyok, azonnal kellene menni vagy fizethetnénk rá a gatyánkat is. De ha nektek megfelel egy ilyen közös lakhatás, itt Dieburgban (Darmstadt-tól 20 km) van egy ún. diákszálló, ahol nem csak diákok laknak. Fürdő, wc, konyha közös, de van különálló szobád. Ha érdekel megszerzem a címet, tel.számot, internetes oldalt és hajrá. Ha jól tudom ott 200 euro alatt lehet szobát bérelni. Vagy még valami: sokszor keresnek lakótársat, lakótársakat olyanok, akik 3-4 szobás lakásban laknak. Ezeket az embereket megtalálod az oldalakon is amiket írtam. 15-20 négyzetmétereseket keress!Remélem tudtam segíteni valamicskét!Üdv:Brigi
- emma25
- Látogató
14 éve 4 hete - 14 éve 4 hete #1671
Írta: emma25
emma25 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
szia!nem tudsz felvenni msnre?Nekem van egy lakás címem esetleg érdekel!Kerek perec azért nem irom ide hogy mas ne csapjon rá!Én már váltottam pár sort a tulajdonossal!!450 rezisvel egyutt egy kis lakás!Hogy miert nem megyek oda,??
Mert lehet h nem is németbe megyunk melozni,hanem mashova!jelenleg a párom kint van épitkezesen!vannak képek a lakásrol is!
Mert lehet h nem is németbe megyunk melozni,hanem mashova!jelenleg a párom kint van épitkezesen!vannak képek a lakásrol is!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
14 éve 4 hete #1673
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
emma25 írta::
Ezzel a hozzáállással és megnyilatkozással kérlek más közösségi oldalakon folytasd. Második alkalommal töröltem hozzászólásodból a szabályzatunk által sem engedélyezett MSN azonosítót, remélhetőleg nem kell harmadszor és utoljára. Gergooszia!nem tudsz felvenni msnre?Nekem van egy lakás címem esetleg érdekel!Kerek perec azért nem irom ide hogy mas ne csapjon rá!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- mbali84
- Látogató
14 éve 4 hete #1674
Írta: mbali84
mbali84 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Akkor már csak olyanban had kérjek segítséget, hogy Karlsruhe, és Baden-Baden közötti szakaszra milyen albérletes oldalt tudtok ajánlani, ami nem közvetítős? Munkahelynek mit kell nekik mondani, hogyha ott kint akarnék elkezdeni dolgozni az építő iparban? Mert tudomásom szerint ez egy fontos kérdés náluk. Valamilyen ötlet?
Előre is köszi,
Balázs
Előre is köszi,
Balázs