Albérlet, lakhatás
- mbali84
- Látogató
14 éve 4 hete - 14 éve 4 hete #1633
Írta: mbali84
mbali84 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Köszönöm Helga1000 a válaszod!
Abban tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne albérletet találni karlsruhe-ban, vagy vonzáskörzetében? 2-4 hónapra kellene, 2 főre.
Előre is köszönöm,
Balázs
Abban tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne albérletet találni karlsruhe-ban, vagy vonzáskörzetében? 2-4 hónapra kellene, 2 főre.
Előre is köszönöm,
Balázs
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Roxa
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 25
14 éve 4 hete - 14 éve 4 hete #1635
Írta: Roxa
Mondd meg az igazat, úgysem hiszik el!
Roxa válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
szia!
pl ezen az oldalon:de ne mondjad meg hogy csak rövid időre akarod:P
pl ezen az oldalon:
http://www.null-provision.de
Mondd meg az igazat, úgysem hiszik el!
- szoszi74
- Látogató
14 éve 4 hete #1636
Írta: szoszi74
szoszi74 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Sziasztok!
Én is ugyanebben az elnyűhetetlen cipőben jártam, járok!Kijöttem a páromhoz, jelenleg is a munkásszállón lakunk egy egyágyas, kb. 2 négyzetméteres szobában immáron 5 hónapja. A konyha, fürdő közös, de annyi szerencsém van, hogy a lakótársaink (munkatársak is), nagyon rendesek! Nem is ez a lényeg! Augusztus óta hajtunk egy különálló életre, lakást keresünk, de egyszerűen lehetetlennek tűnik sokszor! Az egy szobás lakásokat el is lehet felejteni itt Németországban két fő részére! Nagyon sok lakást megnéztünk, nekünk elég is lett volna egy szoba, de egyszerűen nem hajlandóak két főnek kiadni! Ha pedig gyerek is van, lehet küzdeni! Előbb kiadják, ha háziállatod van, mint gyereked! Nagyon sok hirdetés alatt ott áll, hogy csak német állampolgárnak adják ki! Én egy hotelben dolgozom és nagyrészt a németek után takarítok...NO COMMENT! ))
De nem adjuk fel!
Sok sikert mindenkinek!!!!
Én is ugyanebben az elnyűhetetlen cipőben jártam, járok!Kijöttem a páromhoz, jelenleg is a munkásszállón lakunk egy egyágyas, kb. 2 négyzetméteres szobában immáron 5 hónapja. A konyha, fürdő közös, de annyi szerencsém van, hogy a lakótársaink (munkatársak is), nagyon rendesek! Nem is ez a lényeg! Augusztus óta hajtunk egy különálló életre, lakást keresünk, de egyszerűen lehetetlennek tűnik sokszor! Az egy szobás lakásokat el is lehet felejteni itt Németországban két fő részére! Nagyon sok lakást megnéztünk, nekünk elég is lett volna egy szoba, de egyszerűen nem hajlandóak két főnek kiadni! Ha pedig gyerek is van, lehet küzdeni! Előbb kiadják, ha háziállatod van, mint gyereked! Nagyon sok hirdetés alatt ott áll, hogy csak német állampolgárnak adják ki! Én egy hotelben dolgozom és nagyrészt a németek után takarítok...NO COMMENT! ))
De nem adjuk fel!
Sok sikert mindenkinek!!!!
- szoszi74
- Látogató
14 éve 4 hete - 14 éve 4 hete #1637
Írta: szoszi74
szoszi74 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Egy-két oldal, ahol én is szoktam keresgélni:(itt minden megtalálható, nem csak a lakások)
www.immowelt.de
www.immobilo.de
www.immobilienscout24.de
www.immonet.de
www.quoka.de
- kormi33
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
14 éve 4 hete #1641
Írta: kormi33
kormi33 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Sziasztok!
Van egy telefonszámom,igaz 3 hónapos,de lakást házat hírdetett az úr Karlsruhétól kb.10 km-re.
Amikor én felhívtam,rendes volt,csak a munkahely érdekelte,és nem az hogy magyarok vagyunk.
Érdemes megpróbálni,talán tud jó hírt mondani.
0049/0/63427112
Üdv
Van egy telefonszámom,igaz 3 hónapos,de lakást házat hírdetett az úr Karlsruhétól kb.10 km-re.
Amikor én felhívtam,rendes volt,csak a munkahely érdekelte,és nem az hogy magyarok vagyunk.
Érdemes megpróbálni,talán tud jó hírt mondani.
0049/0/63427112
Üdv
- emma25
- Látogató
14 éve 4 hete - 14 éve 4 hete #1643
Írta: emma25
emma25 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
szia szösz74!
Megtudnád mondani hogy mi ennek a neve ennek,a munkás szállónak,és hogy hol van pontosan?Mi is valamilyen megoldast keresunk,mert jelenleg én ithol vagyok!:(sajna!:
megköszönném ha megmondanád ennek a munkás szállónak a nevét,és címét,mert ahogy leirtad mehetnek oda párok is!Vagy nem?
Vagy esetleg tudsz még valamilyen más munkás szálló nevet címet??
Swabach,Nürnberg környékén van ez a szálló is?Vagy esetleg nem?Minden szállóval kapcsolatos infót elfogadok!Mennyi a szállás?Köszön !Várom a válaszodat!szia emma
szép napot
Megtudnád mondani hogy mi ennek a neve ennek,a munkás szállónak,és hogy hol van pontosan?Mi is valamilyen megoldast keresunk,mert jelenleg én ithol vagyok!:(sajna!:
megköszönném ha megmondanád ennek a munkás szállónak a nevét,és címét,mert ahogy leirtad mehetnek oda párok is!Vagy nem?
Vagy esetleg tudsz még valamilyen más munkás szálló nevet címet??
Swabach,Nürnberg környékén van ez a szálló is?Vagy esetleg nem?Minden szállóval kapcsolatos infót elfogadok!Mennyi a szállás?Köszön !Várom a válaszodat!szia emma
szép napot