- Köszönetek: 0
Érdemes befizetni?
- Monalisa
- Témaindító
- Nem elérhető
- Kitiltva
-
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ugyan csak egy kérdőjelet látok de szerintem 3 kérdést akartál feltenni.Monalisa írta: Kedves Fórumosok! Hazautaztam Magyarországra, német rendszámú autómmal Budapesten voltam. Vettem parkolójegyet, de persze 4 perc késéssel érkeztem az autómhoz. A parkolóőr otthagyta a mikuláscsomagot. A pótdíj 5500 Ft ha 15 naptári napon belül fizetem be. Járt már esetleg valaki így. Megtalálnak. Érdemes befizetni?
1. Én jártam már így.
2 Remélem megtalálnak.
3. Nem, nehogy befizesd! :woohoo: Egyrészt komolyabban te is tanulhatsz majd hibáidból mert lássuk be, Németországban dolgozóként ez a cca. 18 euró semmi csak nem tanulópénz, másrészt megmutathatod ezzel, hogy nem a fizetésekkel van a probléma Magyarországon hanem a hozzáállással! :clap:
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nem találnak meg, mert nem keresnek! A felhajtás sokkal többe kerül mint a birság, de azért legyél őszinte. A piti parkolójegyet csak érdemes megvenni vagy olyan helyen parkolni ahol nem kell fizetni!!Monalisa írta: Kedves Fórumosok! Hazautaztam Magyarországra, német rendszámú autómmal Budapesten voltam. Vettem parkolójegyet, de persze 4 perc késéssel érkeztem az autómhoz. A parkolóőr otthagyta a mikuláscsomagot. A pótdíj 5500 Ft ha 15 naptári napon belül fizetem be. Járt már esetleg valaki így. Megtalálnak. Érdemes befizetni?
Vigyázat!
A trafipaxnál feljelentenek, s ott mindegy a költség, újabban a törvény az, hogy minden EU ország maga kaszirozhat. Ez azt jelenti, hogy csak egy levelet küldenek és a BRD-ben fizetsz a német tarifa szerint!!
Info: régen úgy volt, hogy minden EU ország saját maga kaszirozott így sok gyorshajtó úszta meg mert a ráforditás költsége miatt nem volt eljárás! Az új törvény kimonja, hogy minden EU ország maga kaszirozhat, a pénz marad. Eddig utalni kellett volna. Így most ha Mo.-on totóznak fizethetsz a BRD-ben is (ha küldik!) Mivel a birásgot a BRD-ben fizeted igy érdekük!
FIGYELEM: a "sógor" mér szakaszt is és fotóz hátulról! Bécs és Linz között ha túl gyorsan érsz, Linbe küldik a csekket! (Mér Bécsnél és Linznél és számol.....-a rohadék-) Igy sajnos a navi figyelmeztetés a trafipaXra ecet!
ERGO: max 140 kmh
DCT
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 604
IGEN MEGTALALNAK! Majd radverik, potdijjastol, behajtasi koltsegestul. Az egyik ismerosom pont igy jart:) BAr o elfelejtette befizetni a csekket es nem az akaraton mult..Monalisa írta: Kedves Fórumosok! Hazautaztam Magyarországra, német rendszámú autómmal Budapesten voltam. Vettem parkolójegyet, de persze 4 perc késéssel érkeztem az autómhoz. A parkolóőr otthagyta a mikuláscsomagot. A pótdíj 5500 Ft ha 15 naptári napon belül fizetem be. Járt már esetleg valaki így. Megtalálnak. Érdemes befizetni?
Utanna csengette kb. a 10x-eset..
- BlaSiuS
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 2
- Heditta
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
- Köszönetek: 69
Gergőnek minden szava arany állítmány! :laugh: :laugh: :laugh:Monalisa beküldte:
Kedves Fórumosok! Hazautaztam Magyarországra, német rendszámú autómmal Budapesten voltam. Vettem parkolójegyet, de persze 4 perc késéssel érkeztem az autómhoz. A parkolóőr otthagyta a mikuláscsomagot. A pótdíj 5500 Ft ha 15 naptári napon belül fizetem be. Járt már esetleg valaki így. Megtalálnak. Érdemes befizetni?
Ugyan csak egy kérdőjelet látok de szerintem 3 kérdést akartál feltenni.
1. Én jártam már így.
2 Remélem megtalálnak.
3. Nem, nehogy befizesd! :woohoo: Egyrészt komolyabban te is tanulhatsz majd hibáidból mert lássuk be, Németországban dolgozóként ez a cca. 18 euró semmi csak nem tanulópénz, másrészt megmutathatod ezzel, hogy nem a fizetésekkel van a probléma Magyarországon hanem a hozzáállással! :clap:
Maga egy ilyen kérdés: szégyen!!