Menni vagy maradni?
- santal
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Hogyne !sziasztok! Kevéske német nyelvtudással, valamivel több angol tudással érdemes megpróbálni a szobalány állásokat, mi a véleményetek? Önéletrajzba mit érdemes írni? Tud ebben segíteni valaki nekem? Köszönöm szépen!
Keveske nemet az annyi mint zero es valamivel több angol + zero, akkor nagyobb Chancod
van Angliaban.
Nemetorszagban nemet a hivatalos nyelv!
A munkaltatod nem köteles veled angolul tarsalogni !
Es, ha nem köteles, akkor hogyan akarod megertene a napi feladataidat?
De, ha te is es a munkaltatod is ura a Gebärdensprache-nak akkor nem latok
nagy problemat
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Én azt nem értem, hogy miért eröltetik a legtöbben a BRD-t? A legtöbb skandináv államban elfogadott az angol. Ehez jönnek a britt területek és Irország. Sőt Izland is jobb ha valaki angolul tud. Ehez jön a sok nem euróai állam ahol az angol vagy hivatalos nyelv vagy második használt köznyelv! Miért erőltetik azok a német területeket, akik nem, vagy alig tudják ezt a nyelvet? Az nem lehet (s nem elég!), hogy "mert itt az életszinvonal.... bla, bla, bla..." mert pl. Norvégiában sokkal magasabb ez és s a második hivatalos nyelv az angol!prosperus írta: Keveske nemet az annyi mint zero es valamivel több angol + zero, akkor nagyobb Chancod van Angliaban.Nemetorszagban nemet a hivatalos nyelv! A munkaltatod nem köteles veled angolul tarsalogni !Es, ha nem köteles, akkor hogyan akarod megertene a napi feladataidat?
De, ha te is es a munkaltatod is ura a Gebärdensprache-nak akkor nem latok nagy problemat
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- zsorka
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
20 éves békés megyében élő férfi vagyok!
Jelenleg Mezőgazdasági gépész-gépszerelőként tanulok,egy évem van még hátra!
Nagybátyám németben él,Erfurtban,kiköltözhetnék hozzá ha végeztem a sulival és egy barátja fémipari cégénél kapnék állást is,de megéri ez nekem?Mert azon gondolkoztam,hogy mivel magyarországon 24 éves korig lehet ugye nappalin tanulni elvégeznék még ez után egy 2 éves karosszérialakatost,szerintetek neki vágjak vagy megéri elvégezni és maradjak még tanulni?
Persze csak az esetben maradnék ha nagyobb előnyöm volna a karosszériással,németet tanultam a suliban éveken át,de most még jobban ráfeküdtem a nyelvre,szóval várom a tanácsokat,köszönöm előre is!