Autóvásárlás
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
13 éve 2 hete #9585
Írta: DECOTEXT
Miért otthon? Itt ma annyira telitett a piac és annyira futkosnak a vevők után a kereskedők, hogy pl. nálam haza hozták a kocsit, hogy menjek próbaútra! (Két kocsival jöttek 50 km-ről, az egyiket itt hagyták.) Azt mondták, hogy elég ha jövőhéten szólok, hogy jöhetnek érte! Itt semmi papirt nem kell magadnak intézni, s müszakival, megtankolva, top állapotban adják át a kocsit!
Mit csinálsz ha valamilyen műszaki gond lesz a kocsival? Haza szaladsz a sógorhoz? Mennyi "használtkocsi garancia" van rajta, s ha van, érvényes az itt a BRD-ben? Mit csinálsz egy év múlva, amikor hivatalosan német rendszám kell majd rá?? (Előírás)
DCT
Autóvásárlás téma létrehozva DECOTEXT által
Nem ez a katasztófa, hanem, hogy renaultot vettél és otthon!kisne írta: Ez katasztrofa na. Üdv.Terézia
Miért otthon? Itt ma annyira telitett a piac és annyira futkosnak a vevők után a kereskedők, hogy pl. nálam haza hozták a kocsit, hogy menjek próbaútra! (Két kocsival jöttek 50 km-ről, az egyiket itt hagyták.) Azt mondták, hogy elég ha jövőhéten szólok, hogy jöhetnek érte! Itt semmi papirt nem kell magadnak intézni, s müszakival, megtankolva, top állapotban adják át a kocsit!
Mit csinálsz ha valamilyen műszaki gond lesz a kocsival? Haza szaladsz a sógorhoz? Mennyi "használtkocsi garancia" van rajta, s ha van, érvényes az itt a BRD-ben? Mit csinálsz egy év múlva, amikor hivatalosan német rendszám kell majd rá?? (Előírás)
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
13 éve 2 hete #9587
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Autóvásárlás
Decotex
A sogor itteni Német
És neki is van itt mühelye szalonja és tudod ő is hozott egy kocsit otthonrol, mert euro 307 forint és ha átszámitod akkor sokkal de sokkal olcsobban veszed most otthon. mint itt az ugyanilyen korut , gondolhatod át lett számolva, csak az otthoni , csalásokra nem számoltunk
És mivel én minden honapban otthon vagyok igy én magyar autot akartam,
16,800 az évi biztositásom
Nekem a szervizelés itt ingyen a sogor miatt és 25 km-re van tőllem és természetesen renaultos csak ez jőhetett számitásba
Üdv.Terézia
A sogor itteni Német
És neki is van itt mühelye szalonja és tudod ő is hozott egy kocsit otthonrol, mert euro 307 forint és ha átszámitod akkor sokkal de sokkal olcsobban veszed most otthon. mint itt az ugyanilyen korut , gondolhatod át lett számolva, csak az otthoni , csalásokra nem számoltunk
És mivel én minden honapban otthon vagyok igy én magyar autot akartam,
16,800 az évi biztositásom
Nekem a szervizelés itt ingyen a sogor miatt és 25 km-re van tőllem és természetesen renaultos csak ez jőhetett számitásba
Üdv.Terézia
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
13 éve 2 hete #9591
Kedves Terézia!
Birja majd a renault ezt a havi utakat? Ha sokat vezeted, az még Passautól is jó 600 km körül lehet. Godoltál már arra, hogy megnézd a crash-tesztjét a renaultnak? Tudod, már nekem sokszor mondták, hogy miért van nagy dög kocsim, aztán amikor erről kezdtünk beszélgetni (jó én 1200 km-re vagyok otthonról) akkor csend lett, mert bizony sok olcsó kocsi nem birja a gyűrődést!(Szószerint értve!)
Tehát ha baj van, akkor lesz az olcsó autó nagyon drága....
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Autóvásárlás
kisne írta: És mivel én minden honapban otthon vagyok igy én magyar autot akartam,Üdv.Terézia
Kedves Terézia!
Birja majd a renault ezt a havi utakat? Ha sokat vezeted, az még Passautól is jó 600 km körül lehet. Godoltál már arra, hogy megnézd a crash-tesztjét a renaultnak? Tudod, már nekem sokszor mondták, hogy miért van nagy dög kocsim, aztán amikor erről kezdtünk beszélgetni (jó én 1200 km-re vagyok otthonról) akkor csend lett, mert bizony sok olcsó kocsi nem birja a gyűrődést!(Szószerint értve!)
Tehát ha baj van, akkor lesz az olcsó autó nagyon drága....
DCT
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
13 éve 2 hete #9600
Kedves DCT
Eddig Renault Twinim volt 10 éves és mindig birta az utat havonta. haza én pedig a benzin árát Soha semmi bajom nem volt vele
Most Reneult megán t vettem 1,5 dci remélem ez is birja meg én is.
És mint mondtam a sogorom szerelő , igy max, alkatrész.
És mindenkinek más az auto ideálja a én utálom a nagy autokat, nem szeretem ,felvágos szerintem, a kicsi ugyanazt hozza szerintem női szemmel
Üdv.terézia
Eddig Renault Twinim volt 10 éves és mindig birta az utat havonta. haza én pedig a benzin árát Soha semmi bajom nem volt vele
Most Reneult megán t vettem 1,5 dci remélem ez is birja meg én is.
És mint mondtam a sogorom szerelő , igy max, alkatrész.
És mindenkinek más az auto ideálja a én utálom a nagy autokat, nem szeretem ,felvágos szerintem, a kicsi ugyanazt hozza szerintem női szemmel
Üdv.terézia
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
13 éve 2 hete #9601
Gergoo
Na látod élénkül itt a topik
Még autokat is másképp látjuk
Uj topik nyitás ?
Na látod élénkül itt a topik
Még autokat is másképp látjuk
Uj topik nyitás ?
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
13 éve 2 hete #9603
Szerintem jobb lenne, ha egy jobb és nagyobb kocsi lenne az ADÁSVÉTELIDBEN , mert nem szeretném, ha a saját bőrödön éreznéd a renault biztonságát.... A nagy kocsi az adásvételiben, lehetővé teszi, hogy egy crash-nél túléled a dolgot és nem felvágásra szolgál!!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Autóvásárlás
Mivel Gergő ránk szólt igy:kisne írta: És mindenkinek más az auto ideálja a én utálom a nagy autokat, nem szeretem ,felvágos szerintem, a kicsi ugyanazt hozza szerintem női szemmel Üdv.terézia
Szerintem jobb lenne, ha egy jobb és nagyobb kocsi lenne az ADÁSVÉTELIDBEN , mert nem szeretném, ha a saját bőrödön éreznéd a renault biztonságát.... A nagy kocsi az adásvételiben, lehetővé teszi, hogy egy crash-nél túléled a dolgot és nem felvágásra szolgál!!
DCT