Ha nem fizetik ki az alvállalkozót
- bogi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Sajnos nekem is rossz tapasztalatom van. A férjemnek is tartoznak 4000 euróval, 3 évig kint éltünk Németországban de haza kellett jönnünk mert nem tudtuk fizetni a költségeket.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vatbrigi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
Németországban élő lengyel volt főnökük,tudják is hogy hol lakik és hiába mennek hozzá ajtót sem nyit nekik!!!
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném mert bosszantó mikor dolgozik az ember de hiába!!!!
Üdv:Vatbrigi.
- fajtlaci
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Bíróságra, majd a nagykövetségre, hogy segítsenek hazajutni. Ettől építő jellegűbb hozzászólásra esélyetek sincs sajnos.fajtlaci írta: Hogyan, hova tovább?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Több súlyos hibát is elkövettetek!fajtlaci írta: Tehát: hihetetlen de egy régi, nagynevű építőipari cég felé kiállitott és október 27.-én lejárt határidejű számlája a mai napig nem lett kifizetve! Sőt, miután közöltem a német cég képviselőjével, hogy súlyos likviditási problémánk van, sem üzemanyagra, sem ennivalora nincs már pénzünk (október 27. már régen elmúlt), nem tudunk megjelenni a munkahelyen. A reagálás az volt,hogy másik céget kértek fel, "rezsi" költségért, hogy fejezzék be helyettünk a melót. ....Ne feledjük-TELJESEN kifogytunk, otthonrol sem tudnak pénzt küldeni-sajnos. A családok tragédiájáról, mint erkölcsi kárról nem is beszelve. Hogyan, hova tovább?
1./ Nem kalkuláltátok be, hogy mindenhol későn fizetnek!
(VW a cégünknek pl. sokszor 2 év múlva, de volt, hogy egy 3,5 éves számlát rendeztek!!)
Ezért dolgozunk több projekten és sok cégnek. Csak igy birjuk! Valaki mindig fizet!
2./Az egyes pontból következik, hogy nem volt tartalékotok.
3./ A cég felé bevallottátok, hogy nulla a likviditásotok. Ez egyben azt is jelenti, hogy nincs elég munkátok, ERGO nem dolgoztok jól, azért nincs elég munka! Következménye, hogy elvesztitek a munkát. (A másik cég reklám áron, (rezsiért) haszon nélkül befejezte a melót, de ezzel "bejutott" arra a piacra, miből ti kiestetek!)
4./ A családi tragédiára (előtte) kell gondolni, nem akkor amikor beüt a baj! Egyébként ez magánügy!
Bocs' tudom, hogy keményen hangzik, de saját magatokat ütöttétek ki!
Cim: 10117 Berlin, Unter den Linden 76
Telefon: (00 49) (30) 203-100
Fax: (00 49) (30) 229-1314
www.kulugyminiszterium.hu
DCT
- Anita111
- Látogató