Fogászati kezelés külföldön
- Tony
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 16
11 éve 5 hónapja #31851
Írta: Tony
Tony válaszolt a következő témában: Fogászati kezelés külföldön
Hat nem olcso az 1x biztos. S meddig lesznek jok? lehet h hülyeseget kerdezem, de elöbb utobb ezeket is cserelik, nem?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 5 hónapja #31853
Írta: DECOTEXT
Nos, mivel pacifista vagyok s igy minden eröszakot elitélek, igy ilyen gondom nem lesz. Az viszont tény, hogy nem ajánlatos diót törni vele, vagy sört nyitni, de hát ezt a sajátommal sem tettem....pedig az ingyenes volt.
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Fogászati kezelés külföldön
Hát a dok azt mondta, hogy ezek kb 10 évig jók. A csapok valamilyen titán ötvözteböl vannak (erre nem reagál a test) Három hónap volt, amig a becsavarás után benöttek a csontba. Erre jött rá (alul/felül) a fogsor. Ez szintén titán kereten valamilyen kerámia. Persze viccböl megmelitette, hogy ha kocsmába járok, nem fog 10 évig tartani.....mert kiverik!Tony írta: Hat nem olcso az 1x biztos. S meddig lesznek jok? lehet h hülyeseget kerdezem, de elöbb utobb ezeket is cserelik, nem?
Nos, mivel pacifista vagyok s igy minden eröszakot elitélek, igy ilyen gondom nem lesz. Az viszont tény, hogy nem ajánlatos diót törni vele, vagy sört nyitni, de hát ezt a sajátommal sem tettem....pedig az ingyenes volt.
DCT
- Tony
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
11 éve 5 hónapja #31883
en is 10 evre gondoltam:D es garanciat is adnak ra? Mert cumi lenne ha mondjuk tönkremegy s ott alsz foghijasan:D
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 5 hónapja #31889
Írta: DECOTEXT
Cumi** nincs mert foghijas sem lehetek, mert a fogsorok egy darabból vannak 4 - 4 csappal. Nem hullhat ki egy a sorból.... Karácsonykor volt egy kis pótlás mert lepattant 3 milliméter elől az egyik fogból. Rázárt az alsó, de senki nem vette észre, csak amikor már hiányzott. Természetesen ingyen meg volt, s most kapaszkodj meg, Szenteste csinálta a dok a lenyomatot és Karácsony délelőtt ragasztotta be. (Nem volt máskor időnk!)
* Ha rendszeresen ellenőrizetetd, akkor ez mindig hosszabodik! A honlapjukon is rajta van ez.
** Miért cumi a foghiány? Kinek cumi?
(Akinek nem tetszik ne nézze.)
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Fogászati kezelés külföldön
2 év a garancia* és számlás munka volt ez is, így mindenről van pontos leírásom és papirom. Mint már többször leírtam, mi mindig ragaszkodunk a számlás munkákhoz, bármi is legyen az. Minden évben 1x, 2x elmegyek megnézetni. Mivel tavaj csinálták így most lesz az első kontroll.Tony írta: en is 10 evre gondoltam, es garanciat is adnak ra?
Mert cumi lenne ha mondjuk tönkremegy s ott alsz foghijasan
Cumi** nincs mert foghijas sem lehetek, mert a fogsorok egy darabból vannak 4 - 4 csappal. Nem hullhat ki egy a sorból.... Karácsonykor volt egy kis pótlás mert lepattant 3 milliméter elől az egyik fogból. Rázárt az alsó, de senki nem vette észre, csak amikor már hiányzott. Természetesen ingyen meg volt, s most kapaszkodj meg, Szenteste csinálta a dok a lenyomatot és Karácsony délelőtt ragasztotta be. (Nem volt máskor időnk!)
* Ha rendszeresen ellenőrizetetd, akkor ez mindig hosszabodik! A honlapjukon is rajta van ez.
** Miért cumi a foghiány? Kinek cumi?
(Akinek nem tetszik ne nézze.)
DCT
- keeek
- Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 35
11 éve 5 hónapja #31894
Írta: keeek
keeek válaszolt a következő témában: Fogászati kezelés külföldön
marmint a koronat / hidat kellene 10 evente cserelni, nem? vagy magat az implantatumot is???
Az erdekelne meg, hogy ezt csak az adobol levonni lehet, vagy van lehetoseg a Krankenkasseval is fizettetni egy reszet, amennyit ha itt csinalom fizetnenek belole?
Az erdekelne meg, hogy ezt csak az adobol levonni lehet, vagy van lehetoseg a Krankenkasseval is fizettetni egy reszet, amennyit ha itt csinalom fizetnenek belole?
- Tony
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
11 éve 5 hónapja #31897
Karacsonykor? az nem semmi. Jo tudni ilyen infokat. De remelem mire oda kerülök kkor mar lesz valami kezeles amivel uj fogakat növeszthetek.
Ha csak kinem verik idö elöt...
Ha csak kinem verik idö elöt...