Tartózkodási igazolás
- ilcsi75
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 9 hónapja #13167
Írta: ilcsi75
Ilcsi
ilcsi75 válaszolt a következő témában: Tartózkodási igazolás
Igazad van csak en nagybattyamhoz jottem ki segiteni neki nem dolgozni:(
Viszont mostmar keresgelek egy minijobot. Rajta vagyok az ügyön:)
Viszont mostmar keresgelek egy minijobot. Rajta vagyok az ügyön:)
Ilcsi
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Reni86
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
12 éve 9 hónapja #13492
Írta: Reni86
Reni86 válaszolt a következő témában: Tartózkodási igazolás
Sziasztok,
Segígtséget szeretnék kérni,azzal kapcsolatban hogy mennyi idő mire kiküldik a freizügkeitsbescheinigung-ot?Mi a párommal múlthét hétfőn voltunk kikérni,mert amink volt,az lejárt.Igazából azért fontos nagyon,mert a kindergeld-hez elméletileg már csak ez a papir szükséges,hogy végre megkapjuk.Nagyon bosszant a dolog,hogy ahogy itt olvastam,sokan megkapták azonnal,nekünk meg csak annyit mondtak miután lefénymásolták az biztosítási kártyát, és a papirt,amit a munkáltató töltött ki a familienkasse részére(munkáltatói igazolás végülis),hogy postázzák.Erre visszakérdeztem,hogy mennyi idő,mert nekem a familienkassénak ezen a héten fell kell adjam,hogy febr. 5-ig beérkezzen.Erre azt mondta,hogy még (múlt)hétvége körül megkapom.Ma már kedd van,de még mindig nem jött meg,és elég ideges vagyok,mert nemtudom mit csináljak.Nem akarok kicsúszni az időből,mert nem akarok a familienkassénál problémát,se azt,hogy megint csak csússzon az ügy.Ti mit tanácsoltok,mit tegyek?
Segígtséget szeretnék kérni,azzal kapcsolatban hogy mennyi idő mire kiküldik a freizügkeitsbescheinigung-ot?Mi a párommal múlthét hétfőn voltunk kikérni,mert amink volt,az lejárt.Igazából azért fontos nagyon,mert a kindergeld-hez elméletileg már csak ez a papir szükséges,hogy végre megkapjuk.Nagyon bosszant a dolog,hogy ahogy itt olvastam,sokan megkapták azonnal,nekünk meg csak annyit mondtak miután lefénymásolták az biztosítási kártyát, és a papirt,amit a munkáltató töltött ki a familienkasse részére(munkáltatói igazolás végülis),hogy postázzák.Erre visszakérdeztem,hogy mennyi idő,mert nekem a familienkassénak ezen a héten fell kell adjam,hogy febr. 5-ig beérkezzen.Erre azt mondta,hogy még (múlt)hétvége körül megkapom.Ma már kedd van,de még mindig nem jött meg,és elég ideges vagyok,mert nemtudom mit csináljak.Nem akarok kicsúszni az időből,mert nem akarok a familienkassénál problémát,se azt,hogy megint csak csússzon az ügy.Ti mit tanácsoltok,mit tegyek?
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 9 hónapja #13498
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Tartózkodási igazolás
De ez nem jár le soha! Vagy tévedek:huh: ??
- Reni86
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja #13504
Én úgy tudom,mielőtt megkapja valaki a véglegest,előtte, határozott időre adják ki..
Legalábbis nagyon sok esetben.. irigylem is azokat,akik nem így vannak ezzel..
Nekünk április 1-től, január 1-ig szólt.Bementünk kérni,egy másikat,és több mint egy hete arra várunk,hogy megérkezzen..mert ugye az előzőt természetesen nem fogadják el,és azt,hogy ez a papir szükséges,nem tudták előbb kinyőgni..
Legalábbis nagyon sok esetben.. irigylem is azokat,akik nem így vannak ezzel..
Nekünk április 1-től, január 1-ig szólt.Bementünk kérni,egy másikat,és több mint egy hete arra várunk,hogy megérkezzen..mert ugye az előzőt természetesen nem fogadják el,és azt,hogy ez a papir szükséges,nem tudták előbb kinyőgni..
- Eva10
- Látogató
12 éve 9 hónapja #13533
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Tartózkodási igazolás
Most, hogy olvastam, hogy lejarhat, gyorsan en is megneztem. Az enyem nem jar le, viszont rajta van az utlevelszamom. Azota uj utlevelem van - lehet, hogy ezzel nem ervenyes? Holnap megkerdezzük.
sziasztok:
Eva
sziasztok:
Eva
- Reni86
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja #13544
Szerintem akkor kapni fogsz egy másikat,az új útlevélszámoddal..egyépént tényleg nem értem,miért van az,hogy tartományonként,sőt néha városonként eltér a kiadása,és az ehhez szükséges papirok kérése..
Én nem még mindig bosszankodok,hogy nem jön semmi.. Nem tudom,hogy meg-e keressem őket,vagy nem.Félek,hogy rossznéven veszik
Csak hát eléggé kiborító egy helyzet,hogy tudod,már végre túl lennél a többhónapos ügyintézésen,és csak ez a papir,(amit mellesleg elméletben mindenképp meg kell kapjál) nem akar megérkezni..
Én nem még mindig bosszankodok,hogy nem jön semmi.. Nem tudom,hogy meg-e keressem őket,vagy nem.Félek,hogy rossznéven veszik
Csak hát eléggé kiborító egy helyzet,hogy tudod,már végre túl lennél a többhónapos ügyintézésen,és csak ez a papir,(amit mellesleg elméletben mindenképp meg kell kapjál) nem akar megérkezni..