Internet elérés Németországban
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Ki kéne üríteni a postaládát, az segít.Eva10 írta: Sziasztok!
En meg elköltöztem, uj szamom lett, a net megy rendesen, meg a telefon is jo. Az emailem viszont furcsan müködik: amit iurok mailt, az kimegy, de nem tudom fogadni a maileket. A szolgaltato azt mondta,naluk nincs hiba. Mi lehet a baj? Van valami ötletetek?
köszönöm:
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 141
Szia Eva,Eva10 írta: Sziasztok!
En meg elköltöztem, uj szamom lett, a net megy rendesen, meg a telefon is jo. Az emailem viszont furcsan müködik: amit iurok mailt, az kimegy, de nem tudom fogadni a maileket. A szolgaltato azt mondta,naluk nincs hiba. Mi lehet a baj? Van valami ötletetek?
köszönöm:
Eva
bár az esetek többségéban az szokott lenni a baj, hogy megtellik a postafiók, azért más oka is lehet.
Ha böngészőből megnyitod a postafiókodat, a legtöbb szolgáltató kiírja a postafiók méretét és azt mennyi van szabad hely még. Ha mail cliens-t használsz, akkor is javaslom az ellenőrzését. Ha 500 MB-nál kevesebb tárhelyet nyújt a szolgáltatód, akkor javaslom, hogy nyiss mellette egy gmail, vagy más hasonló fiókot is, és a nagyobb , de kevésbbé fontos forgalmat oda irányítsd. A belállítások is fontosak, van hogy a törölt mailek csak a kukába kerülnek, és tovább foglalják a helyet, ezért vagy rendszeresen ürítsed a kukát, vagy eleve úgy állítsad be, hogy a törölt elemek egyből végleg törlődjenek. Nagyjából a spamekre is ez vonatkozik. ha még mindig lenne problémád, akkor írj.
további szép napot
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
- Vatbrigi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
- Eva10
- Látogató
Köszönöm. Sajnos igazad van.
En biztos voltam benne, hogy elegendö a tarhelyem, mert eppen nemreg töröltem egy csomo mailt, es lett eleg hely.
Megneztem ismet, es kiirta, hogy 50 MB tarhelyböl több, mint 300MB foglalt. Ugyanis elköltöztem, uj lett a telefonszamom es meghosszabbitottak a szerzödesemet - de nincs uj szerzödesem. Hogy akkor hogyan valtozott meg az email tarhely mennyisege,nem tudom, de rakerdezünk a szolgaltatonal.
szia:
Eva
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ez így milyen matematikai művelet alapján jön ki?Eva10 írta: Megneztem ismet, es kiirta, hogy 50 MB tarhelyböl több, mint 300MB foglalt.
Valamiből kimatadtam?
DCT
- Vatbrigi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
Kedves Peteratde!
Igen az van nekik Telekomos DSL!
Nagyon megköszönném ha tudnál segíteni,mert olyan rossz hogy hiába van internet,hiába van gép,mégsem tudunk Skypon beszélni csak telefonon!
Előre is köszönöm!
Üdv:Brigi!